Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

490 gasten online

Deense pers: "FC Groningen geïnteresseerd in Michael Krohn-Dehli"

Het gerucht lijkt de moeite van het plaatsen amper waard, maar volgens het Deense Sporten.dk, de sportrubriek van de Berlingske Søndag, is FC Groningen één van de geïnteresseerde clubs om Michael Krohn-Dehli van het Deense Brøndby IF over te nemen. De eerder deze maand 28 jaar geworden aanvallende middenvelder, die we nog kennen van zijn periode bij RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en ajax, wil Denemarken zelf graag verlaten. Hij heeft echter nog een contract tot 30-06-2013 en zal dus een lieve duit kosten, ook al gezien het feit dat traditioneel voor het afkopen van Deense contracten diep in de buidel getast moet worden, men denke aan de heren Femi en Pedersen.

 

Volgens bronnen binnen de krant Berlingske zijn ook FC Twente en AZ in Krohn-Dehli geïnteresseerd, alsmede Belgische en Franse clubs. Kaj Lerby, niet alleen de zoon van Søren maar ook de zaakwaarnemer van Krohn-Dehli, wil echter niet ingaan op namen van clubs, zegt dat veel clubs hem volgen maar dat er nog niks concreet is. Volgens ons heeft FC Groningen momenteel aan aanvallende middenvelders geen behoefte, en al helemaal niet aan dure 28-jarige aankopen - vandaar onze scepsis.

 

De sportschef van Brøndby IF, Ole Bjur, toont zich een waar koopman en zegt dat elke speler te koop is, mits de prijs die geboden wordt hoog genoeg is.

 

 

Eind vorige maand gaf Krohn-Dehli tegenover het Deense Ekstra Bladet ook al aan toe te zijn aan een nieuw buitenlands avontuur. We zullen zien waar Michaels toekomst ligt, maar wij denken dat we hem niet zo snel bij de Trots van het Noorden zullen zien spelen, hoogstens tégen de FC, als hij bv. het shirt van AZ draagt, dat vermoedelijk wél op zoek is naar een aanvallende middenvelder, nu Stijn Schaars de benen heeft genomen naar Portugal. Te Grunn beschikken we echter over Andersson, Bacuna, Enevoldsen, Femi, García, Jones, Van de Laak, Pedersen en Tadic - de FC zal hiervan liever een paar verkopen dan het lijstje aanvullen met nóg eentje.

 

Ook past het aantrekken van een buitenlandse speler die al relatief op leeftijd is niet in het beleid van FC Groningen. Als hij gratis geweest zou zijn en met een dergelijke aanwinst, op een andere positie, gewenste routine wordt binnengehaald, dan is het een ander verhaal, maar voor een Krohn-Dehli een paar miljoen neertellen - wij geloven er niet in.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.