Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

323 gasten online

AD: "Jeroen en Mark Veldmate in de belangstelling van Sparta Rotterdam"

Stand van zaken zaterdag 14 mei 2011:

De papieren editie van het Algemeen Dagblad meldt vandaag dat Sparta zich voor komend seizoen hoopt te versterken met de gebroeders Jeroen en Mark Veldmate. Jeroen (22) is A-selectiespeler van FC Groningen, speelde tot nu toe 15x voor het eerste en heeft nog een tot medio 2012 lopende verbintenis; Mark (26) is oud-speler van de FC (vier officiële wedstrijden in 2004) en speelt momenteel bij Helmond Sport.

 

Verder haalt FC Groningen de aanvaller Robby Holder terug van Be Quick 1887. Holder, net 18 jaar geworden, speelde gedurende een aantal jaren in de jeugdopleiding van FC Groningen (C2, C1, B1) en speelt sinds 01-07-2010 bij Be Quick 1887. Wellicht is het de bedoeling dat hij zijn speelminuten komend seizoen voornamelijk bij Jong FC Groningen gaat maken.

 

UPDATE dinsdag 31 mei 2011: Jeroen en Mark Veldmate naar Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft vandaag op haar clubsite het nieuws naar buiten gebracht dat Jeroen en Mark Veldmate vanaf komend seizoen uitkomen voor Sparta Rotterdam. Beide broers tekenen een contract voor twee seizoenen op Het Kasteel, aldus de club die vorig seizoen als negende eindigde in de Jupiler League. FC Groningen is met Sparta een clausule overeengekomen waardoor Jeroen na afloop van het volgende seizoen (onder bepaalde voorwaarden) terug kan keren naar Groningen. Volgens RTV Noord hoeft Sparta voor de afkoop van het nog tot medio 2012 doorlopende contract van Jeroen Veldmate geen transfersom te betalen.

 

Stand van zaken zaterdag 14 mei 2011:

 

De vraag is of FC Groningen wil meewerken aan een overgang van Jeroen Veldmate naar Sparta. Ziet het in hem in potentie op termijn een mogelijke opvolger van Andreas Granqvist of Jonas Ivens, dan zal het de zoon van technisch manager Henk veldmate niet willen verkopen maar hoogstens willen verhuren (nadat zijn contract tussentijds is verlengd).

 

Wij denken echter dat FC Groningen net iets te hoog gegrepen is voor Jeroen en vinden hem een uitstekende speler voor bv. een naar promotie strevende club uit de Jupiler League als Sparta. Het wordt tijd dat Jeroen ergens als basisspeler aan de bak komt. In Groningen zal dat niet lukken denken wij.

 


Robby Holder (oud)           Robby Holder (nieuw)       Mark Veldmate

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.