Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

528 gasten online

"Richairo Zivkovic in de nadrukkelijke belangstelling van ajax; Newcastle United informeerde vorige week"

UPDATE: "ajax in serieuze onderhandeling met FC Groningen over Zivkovic"

Volgens VI.nl wordt Richairo Zivkovic nadrukkelijk gevolgd door ajax. De site schrijft: "Richairo Zivkovic (17) staat in de nadrukkelijke belangstelling van ajax. De talentvolle aanvaller van FC Groningen geldt bij de landskampioen als mogelijke versterking voor volgend seizoen." Het bericht werd eerder vanavond bij het in verval geraakte RTL7-programma Voetbal International gebracht. Kennelijk was er geen foto van Zivkovic voorhanden, want de melding werd geïllustreerd met een portret van Johan Kappelhof.

 

Ook AD.nl schuttert: wie is Boris Zivkovic?

 

"ajax meldde zich afgelopen zomer al officieel voor Richairo Zivkovic"

De Telegraaf voegt het volgende toe: "ajax is opnieuw serieus geworden voor FC Groningen-aanvaller Richairo Zivkovic (17). De landskampioen meldde zich afgelopen zomer al officieel voor de jonge spits en vroeg hem onlangs informeel of hij nog steeds openstaat voor een transfer naar Amsterdam."


UPDATE: "ajax in serieuze onderhandeling met FC Groningen over Richairo Zivkovic"

Als we goed zijn geïnformeerd, en dat denken we te zijn, dan zijn ajax en FC Groningen momenteel in serieuze en concrete onderhandelingen over een transfer van Richairo Zivkovic verwikkeld. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Op maandag 16 februari jl. schreven we al het volgende:

 

Marc Overmars, voetbaldirecteur van de hoofdstedelingen, doet tegenover VI.nl geen moeite het bericht te ontkennen: "Zivkovic is een interessante speler die we inderdaad volgen. Nederlandse spelers hebben onze voorkeur als we rondkijken naar mogelijke versterkingen. In de Eredivisie kom je dan uit bij een handjevol spelers en daar zit Zivkovic bij."

 

Afgelopen transfer window bleek al dat diverse gerenommeerde clubs Richairo Zivkovic in het vizier hebben. Volgens VI.nl informeerde Newcastle United vorige week nog bij Zivkovic naar zijn toekomstplannen, en ook Manchester City zou hem volgen. Over de interesse van o.a. Manchester City hebben wij overigens in november al bericht. 

 

VI.nl vult aan dat Zivkovic echter voorlopig in Nederland wil blijven. Bij een vertrek uit Groningen zou ajax zijn voorkeur hebben.

 

Het contract van de 17-jarige aanvaller met FC Groningen loopt nog tot medio 2016. Dit seizoen speelde hij tot nu toe 22 officiële wedstrijden voor FC Groningen, waarin hij vijf maal scoorde. In 17 van deze 22 duels betrof het invalbeurten.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.