Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

142 gasten online

Komende oefenduel tegen RWE Eemsmond wordt bij V.V. Corenos in Roodeschool gespeeld

FC Groningen begint de oefencampagne traditiegetrouw met een duel tegen RWE Eemsmond, de amateurcombinatie van de zeven ploegen uit de gemeente Eemsmond (KRC, Usquert, Noordpool UFC, Warffum, ZEC, De Heracliden en Corenos).

 

De laatste vijf jaren won de Trots van het Noorden in Roodeschool, Uithuizermeeden, Zandeweer, Warffum en Uithuizen met resp. 0-13, 0-9, 0-13, 0-16 en 0-15 van RWE Eemsmond. Het wachten is bij de liefhebbers derhalve nog altijd op het eerste doelpunt.

 

FC Groningen zal de voorbereiding op het komende seizoen opnieuw starten met een oefenwedstrijd tegen RWE Eemsmond. Plaats van handeling is, net als in 2009, het sportpark van V.V. Corenos uit Roodeschool. Corenos werd opgericht op 1 juli 1963 en vierde vorig jaar derhalve haar 50-jarig bestaan. Het duel zal ongetwijfeld in de laatste week van juni of in de eerste week van juli worden gespeeld. De competitie in de eredivisie begint komend seizoen op vrijdag 8 augustus 2014. Wij nemen aan dat FC Groningen er dan al een aantal Europese voorrondes op heeft zitten ;-)

 

V.V. Corenos - het hoogst haalbare! Geografisch gezien klopt dit zeker

Henk Bos liep op 29 juni 2013 tijdens het duel tegen RWE Eemsmond een zware kruisbandblessure op. Hij heeft de groepstraining nog altijd niet hervat.

 

De clubpagina van Corenos op RTV Noord-teletekst met de melding over het duel

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.