Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

349 gasten online

"FC Groningen blijft geïnteresseerd in Erik Bakker van SC Cambuur"

Op 12 oktober jl. schreven we in dit artikel dat Erik Bakker één van de spelers is van wie de verrichtingen door FC Groningen worden gevolgd. Ruim een maand later kan geconcludeerd worden dat de interesse van FC Groningen in de 23-jarige middenvelder van SC Cambuur zeker niet verflauwd is. Integendeel: een aantal van onze bronnen meldt dat er momenteel rond FC Groningen en Erik Bakker 'iets speelt', al is nog niet helemaal duidelijk hoe concreet de gesprekken tussen de verschillende partijen zijn.

FC Groningen zal er ongetwijfeld rekening mee houden dat Michael de Leeuw zijn contract in Groningen niet uitdient. Hij lijkt ons geknipt voor een club als SC Cambuur, en met een beetje fantasie zou er over een ruil tussen Bakker en De Leeuw nagedacht kunnen worden. Ook is niet duidelijk waar de toekomst van Maikel Kieftenbeld, die een aflopend contract heeft, ligt. Het aantrekken van Erik Bakker als versterking van het middenveld van FC Groningen lijkt om bovenstaande redenen dan ook verre van onlogisch.

 

René Eijkelkamp, de zaakwaarnemer van Maikel Kieftenbeld, vertelde ons gistermiddag overigens dat Maikel Kieftenbeld voor wat betreft zijn toekomst alle opties open houdt, en het in Groningen naar zijn zin heeft. Het is echter de vraag of FC Groningen hem een voorstel voor contractverlenging zal doen.

 

Erik Bakker is een 23-jarige middenvelder van SC Cambuur die op 21 maart 1990 in Hoogeveen werd geboren. Hij begon zijn professionele loopbaan al in 2007, toen hij een contract bij FC Zwolle tekende. Met ingang van het seizoen 2011-2012 speelt hij voor SC Cambuur. In Leeuwarden ligt hij nog tot medio 2015 vast. Bakker is een energieke speler die hard werken absoluut niet schuwt.

 


Gerelateerd artikel:

 

12-10-2013 "FC Groningen volgt verrichtingen van Erik Bakker (SC Cambuur), Thomas Bruns (Heracles Almelo) en Luis Pedro (FC Emmen)"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.