Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

291 gasten online

"FC Groningen volgt verrichtingen van Erik Bakker (SC Cambuur), Thomas Bruns (Heracles Almelo) en Luis Pedro (FC Emmen)"

Het fenomeen spelersselectie is een dynamisch gebeuren. Tijdens transfer windows wisselen spelers van clubs alsof er broodjes over de toonbank gaan, en in de overige maanden worden voorbereidingen voor potentiële toekomstige transfers getroffen. Hiertoe dienen eerst spelers in kaart te worden gebracht. De scoutingsstaf van FC Groningen volgt volgens een aantal van onze bronnen momenteel de verrichtingen van o.a. Erik Bakker (SC Cambuur), Thomas Bruns (Heracles Almelo) en Luis Pedro (FC Emmen, foto). Voor Luis Pedro, die op 27 maart jl. van FC Groningen nog te horen kreeg dat de Trots van het Noorden zijn aflopende contract niet wilde verlengen, zou Henk Veldmate zelfs al een aantal malen op de tribune van FC Emmen hebben gezeten.

Luis Pedro (21) vormt momenteel een sterk centraal verdedigersduo met Tim Siekman en maakt dit seizoen grote stappen. Hij speelt met ingang van dit seizoen voor FC Emmen, waarmee hij een eenjarige verbintenis is aangegaan. FC Emmen bezit een optie om het contract met één seizoen te verlengen tot medio 2015. Luis Pedro richt zich vooralsnog op FC Emmen, waar hij het goed naar zijn zin heeft.

 

Erik Bakker is een 23-jarige middenvelder van SC Cambuur die op 21 maart 1990 in Hoogeveen werd geboren. Hij begon zijn professionele loopbaan al in 2007, toen hij een contract bij FC Zwolle tekende. Met ingang van het seizoen 2011-2012 speelt hij voor SC Cambuur. In Leeuwarden ligt hij nog tot medio 2015 vast.

 

Thomas Bruns zag op 7 januari 1992 in Wierden het levenslicht. De 21-jarige middenvelder van Heracles Almelo werd in januari 2011 uit de jeugdopleiding van FC Twente losgeweekt. Zijn contract bij de regionale concurrent uit Almelo loopt nog tot medio 2015.

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.