Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

264 gasten online

"Luciano in de belangstelling van Lekhwiya Sports Club (دوري نجوم قطر) uit Qatar"

De zo vurig door SC Veendam gewenste oliesheiks lijken het vizier iets westelijker te hebben gericht en bij FC Groningen te zijn neergestreken. Lekhwiya Sports Club uit Doha in Qatar zou nl. geïnteresseerd zijn in het aantrekken van Luciano da Silva, de op 16 maart jl. 33 jaar geworden tweede keeper van FC Groningen. Sites als ELF Voetbal en Voetbalbelgië denken dit aan Gulfnews te kunnen ontlenen.

 

Op het digitale huis van dit medium ontbreekt het gerucht overigens vooralsnog.

 

Lekhwiya Sports Club wordt getraind door de Belg Eric Gerets en is het speeltje van clubeigenaar Sheikh Tamim al Thani die Sheikh Abdullah al Thani als voorzitter heeft aangesteld. De club was vorig seizoen kampioen van de Qatar Stars League, de hoogste divisie van het steenrijke staatje.

 

Wij proberen vanmiddag meer over dit gerucht te weten te komen en komen later vandaag vermoedelijk terug met een aanvulling op bovenstaande op z'n minst interessante melding.

Luciano zou al de tweede keeper van FC Groningen zijn die zijn heil in Azië zoekt. In december 2011 werd bekend dat Agil Etemadi een 1,5-jarig contractt bij Tractor Sazi Tabriz Football Club uit Iran zou tekenen, zie ons artikel van 22 december 2011.

 

 

Lekhwiya Sports Stadium, Doha, Qatar (capaciteit: 10.000)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.