Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

214 gasten online

"Erwin Koeman in beeld als opvolger van Robert Maaskant"

Volgens Dennis van Bergen van Voetbal International is Erwin Koeman in beeld om Robert Maaskant na dit seizoen op te volgen als hoofdtrainer van FC Groningen, zo valt te lezen op VI.nl. De 51-jarige trainer van RKC Waalwijk, die een aflopend contract heeft, wil niet op het bericht reageren. "RKC is mijn werkgever. Het enige waarmee ik me op dit moment bezighoud is deze club in de Eredivisie zien te houden. Het heeft verder geen zin deze vraag te beantwoorden. Wat ik ook zeg, het kan zomaar op een verkeerde manier worden uitgelegd."

 

Erwin Koeman, die dus ook niet ontkent dat hij bij FC Groningen in beeld is om Robert Maaskant op te volgen, vervolgt ontwijkend: "Laat ík het zo zeggen: de enige zekerheid die je in het leven hebt is dat je doodgaat. Niemand is in staat om in een glazen bol te kijken. We zien wel wat de toekomst brengt. Nogmaals: zorgen voor handhaving met RKC is nu het enige wat telt."

Op maandag 11 maart jl. schreven wij in dit artikel dat Hans Nijland inging op de namen van vier potentiële opvolgers van Robert Maaskant, te weten Erwin van de Looi, Erwin Koeman, Ernest Faber en Art Langeler. Inzake Erwin Koeman zeiden we toen het volgende:

 

Erwin Koeman (geboren 20-09-1961, speelde tussen 1979 en 1998 260 wedstrijden voor het eerste elftal van FC Groningen, staat nog tot medio 2014 bij RKC Waalwijk onder contract)

 

Hans Nijland: "De mensen hier zouden graag willen dat Erwin komt." Na het ontslag van Pieter Huistra is Erwin Koeman door FC Groningen gepolst. Koeman had zijn woord echter al aan RKC Waalwijk gegeven, waardoor het niet tot contractbesprekingen is gekomen. Nijland wil niet zeggen of FC Groningen opnieuw contact zal zoeken met Erwin Koeman.

 

Wij denken echter dat met name Ernest Faber een zeer voorname kandidaat is om Robert Maaskant komend seizoen op te volgen als hoofdtrainer van FC Groningen. Of Faber het hoofdtrainerschap bij FC Groningen als een sportieve verbetering ziet is natuurlijk een ander verhaal.

 

Gerelateerde artikelen:

 

16-03-2013 "Ernest Faber nadrukkelijk in beeld voor hoofdtrainerschap FC Groningen"

11-03-2013 "Erwin van de Looi voorname kandidaat om Robert Maaskant op te volgen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.