Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

De Gelderlander meldt overgang van talent Keurntjes naar FC Groningen in de zomer

Tim Keurntjes verruilt De Graafschap na dit seizoen voor FC Groningen, zo meldt De Gelderlander vandaag op haar website. Het 18-jarige talent zal in de zomer de overstap naar Groningen maken en een driejarig contract tekenen. Keurntjes, vaste linksbuiten van Jong De Graafschap, heeft tot nu toe drie keer in het eerste elftal van de Doetinchemers gespeeld. Keurntjes zal vermoedelijk in eerste instantie aan de selectie van Jong FC Groningen toegevoegd worden.

 

UPDATE 21 januari 2010: FC Groningen bevestigt de komst van de aanvaller nu ook op haar website. Keurntjes heeft nu nog de status van A-junior.

 

Volgens RTV Noord zal Keurntjes tijdens de voorbereiding op het komende seizoen meetrainen met de hoofdmacht, die dan onder leiding zal staan van Pieter Huistra, waarna besloten zal worden of de jonge aanvaller bij de A-selectie blijft dan wel in eerste instantie bij Jong FC Groningen zal spelen.

 

De Graafschap is niet blij met vertrek van onze nieuwe aanwinst. De koploper van de Jupiler League heeft geprobeerd om Tim Keurntjes, die al sinds 2001 (Keurntjes was toen pas 10!) in de jeugdopleiding van De Graafschap speelt, langer in Doetinchem te houden, maar dit is niet gelukt. Directeur Voetbalzaken Leen Looyen verklaarde op de clubsite van De Graafschap: "We hebben Tim tot drie maal toe een verbeterde aanbieding gedaan, maar Tim heeft het gevoel dat hij bij FC Groningen sportief meer uitdaging heeft. Wij vinden het erg jammer, maar dit soort zaken zijn niet te voorkomen".

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.