Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

268 gasten online

FC Groningen A1 test verdediger Tyronne Ebuehi (17) van EDO uit Haarlem

Stand van zaken dinsdag 5 maart 2013:

Het vlaggenschip van de jeugdopleiding is alweer druk bezig met de personele invulling van de selectie voor komend seizoen. Een aantal spelers zal immers doorstromen naar Jong FC Groningen, en naast de doorstroming vanuit FC Groningen B1 heeft de Trots van het Noorden ook oog voor mogelijke externe groeibriljantjes. Eén van hen is Tyronne Ebuehi, de 17-jarige aanvallend ingestelde rechtsback van de Haarlemse Football Club EDO A1 die eveneens als centrale verdediger uit de voeten kan.

 

De speler die op 16 december 1995 is geboren speelde vanavond mee in de oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van Valthermond. Tyronne speelde de volle 90 minuten van deze door de Groningers met 1-5 gewonnen wedstrijd. Hij is nu nog eerstejaars A-junior. Hij trainde vorige week overigens mee met FC Utrecht.

 

UPDATE zondag 31 maart 2013: Proefperiode Tyronne Ebuehi wordt niet verlengd

Tyronne Ebuehi heeft ons op zondag 31 maart 2013 laten weten dat hij helaas niet door FC Groningen A1 zal worden ingelijfd: de proefperiode krijgt tot zijn spijt geen vervolg. Wel is er nog een kans dat hij zijn toekomst bij FC Utrecht zal vervolgen; dit zal in april duidelijk worden. Hij vond de stage bij FC Groningen een leuke en leerzame ervaring.

Stand van zaken dinsdag 5 maart 2013:

 

Er kwam vanavond nóg een testspeler in actie bij FC Groningen A1, en wel Marlon Luchtenberg van V.V. De Weide uit Hoogeveen. Marlon loopt al enige tijd stage bij FC Groningen en heeft al een aantal oefenwedstrijden voor FC Groningen A1 gespeeld. De komende maanden zal er meer duidelijkheid komen over een eventuele toekomst van Marlon bij de FC. Op hele korte termijn zal daar nog geen besluit over genomen worden. E.e.a. is van enkele factoren afhankelijk: de eigen ontwikkeling van Marlon, de ontwikkeling van eigen spelers, eventuele andere spelers in de scouting op zijn positie en in hoeverre FC Groningen op een bepaalde positie op zoek is naar een speler. 

 

Tenslotte krijgt de stage van David van der Pol van Zeerobben uit Harlingen geen vervolg. David heeft bij de FC stage gelopen in trainingen en hij heeft als testspeler een aantal wedstrijden meegespeeld bij FC Groningen A1.

 

VALTHERMOND 1-5 FC GRONINGEN/CAMBUUR A1 (bron)
0-1 Jafar Arias (12.), 0-2 Glenn Bijl (52.), 0-3 Tigran Gazarjan (62.), 0-4 Tigran Gazarjan (70.), 0-5 Firosan Ademi (75.), 1-5 (84.)

 

Opstelling FC Groningen A1:

Wieger Sietsma, Glenn Bijl, Tyronne Ebuehi, Erwin Niezemuller, Joost Hommenga (46.Tolgahan Cicek), Thijs Gerlofs, Marlon Luchtenberg, Liban Abdulahi, Jafar Arias (60.Firosan Ademi), Tigran Gazarjan, Firosan Ademi (46.Kevin Mennega)

 

EDO A1 (Tyronne Ebuehi bovenste rij, vierde van rechts)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.