Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

413 gasten online

"FC Groningen volgt Mitch Apau (SC Veendam) en Fabian Serrarens (Almere City); streep door Sven Nieuwpoort (ajax/Almere City)"

Sinds Dick Heuvelman op 22 mei jl. met grote stelligheid verkondigde dat Hans Nijland en Henk Veldmate daags ervoor met Alfons Groenendijk op Schiphol waren gespot (de clubleiding van FC Groningen was toen nog op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Pieter Huistra maar benoemde Robert Maaskant de volgende dag) nemen we de info's van de kwebbelkous met diverse korreltjes zout.

 

Aangezien hij de tipgever is van het volgende bericht noemen we dit dan ook slechts voor de volledigheid, maar gaan snel over op de orde van de dag. FC Groningen zou Mitch Apau, verdediger van SC Veendam, en Fabian Serrarens, spits van Almere City, volgen. Door de naam van Sven Nieuwpoort, een door ajax aan Almere City verhuurde speler, zou een streep zijn gezet. Eén en ander berichten Martijn Folkers en Vincent Muskee, beiden werkzaam bij Groot Groningen, vandaag zowel op Twitter als in het weekblad.

 

Piet Scholtens, interim-directeur van SC Veendam, verklaarde vandaag echter dat de technische staf van FC Groningen al enige tijd geleden gekeken heeft naar de selectie van SC Veendam, "maar wat wij op dit moment hebben aan spelers, heeft geen extra waarde voor FC Groningen", aldus Scholtens tegenover RTV Noord.

Fabian Serrarens is een eerder deze maand 22 jaar geworden spits van Almere City, 1,93m lang, geboren in Amsterdam en afkomstig uit de jeugdopleiding van ajax. Hij verlengde vorige maand zijn contract met Almere met 2,5 jaar (bron: Omroep Flevoland). 

 

Sven Nieuwpoort (19) staat nog tot medio 2014 bij ajax onder contract en speelt sinds vorige maand op huurbasis voor Almere City. Hij speelde met name voor Jong ajax. ajax en Almere City hebben een samenwerkingsverband, waardoor het de twee spelers makkelijk kan huren.

 

Mitch Apau, ook al in Amsterdam geboren, is een linker centrale verdediger van SC Veendam die op 27 april a.s. 23 jaar wordt. Hij zou in beeld zijn als opvolger van Kees Kwakman. Apau heeft een aflopend contract, maar SC Veendam kan een optie lichten, mits de club dit vóór 1 april a.s. doet. Hij speelde in de jeugdopleiding van Jong AZ en Jong ajax.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.