Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

202 gasten online

FC Groningen zeer tevreden over Jurrie Koolhof

FC Groningen heeft het contract van scout Jurrie Koolhof, dat een looptijd had tot 1 februari 2010, omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. De clubleiding is zeer tevreden over de werkzaamheden van Koolhof en wil de samenwerking op deze manier graag continueren. Hij is naast hoofdscout Grads Fühler de tweede scout die fulltime in dienst is van FC Groningen. Volgens Hans Nijland is Koolhof "een zeer betrokken en enthousiast collega en voert zijn werkzaamheden uit met elan."

 

Bij de aanstelling van Koolhof als scout van FC Groningen liet manager technische zaken Henk Veldmate al weten dat het de bedoeling was om bij wederzijdse voldoening na het eerste "proefjaar" voor langere periode met elkaar door te gaan:“De intentie van beide partijen is om er een langdurige samenwerking van te gaan maken, dat is zeker op het gebied van scouting belangrijk voor de continuïteit."

 

Koolhof speelde in het seizoen 1987/1988 één jaar als spits bij FC Groningen. In 25 officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden scoorde hij tien keer. Tijdens zijn actieve loopbaan speelde Koolhof naast FC Groningen onder meer voor Vitesse, PSV (klik hier voor zijn mooiste net-niet doelpunt in dienst van de Eindhovenaren), De Graafschap en BV Veendam. Ook heeft hij vijf interlands achter zijn naam staan. Als hoofdtrainer was hij werkzaam bij De Graafschap, AGOVV, FC Dordrecht, MVV en Cambuur Leeuwarden.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.