Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

251 gasten online

SC Cambuur overweegt Tim Keurntjes te huren

UPDATE vrijdag 31 augustus 2012: Tim Keurntjes op huurbasis naar SC Cambuur

Stand van zaken donderdag 30 augustus 2012:

SC Cambuur heeft bij FC Groningen geïnformeerd naar de mogelijkheden om Tim Keurntjes tot de rest van het seizoen van FC Groningen te huren. Dit schrijft Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden op Twitter. De 21-jarige middenvelder dreigt dit seizoen bij de inmiddels met middenvelders uitpuilende A-selectie van FC Groningen buiten de boot te vallen.

 

Hij gaf op donderdag tegenover RTV Noord aan open te staan voor een vertrek bij de FC omdat hij graag wil spelen. Een overgang van Keurntjes naar Go Ahead Eagles ketste onlangs nog af.

 

UPDATE vrijdag 31 augustus 2012: Tim Keurntjes op huurbasis naar SC Cambuur

FC Groningen heeft inmiddels op de clubsite gemeld dat Tim Keurntjes de rest van dit seizoen voor SC Cambuur speelt. De middenvelder wordt voor één jaar door FC Groningen verhuurd aan de Friese club.

 

Aangezien FC Groningen niet schrijft dat het contract van Keurntjes tussentijds is verlengd en ook niets over een eerste recht op koop wordt geschreven nemen wij aan dat Keurntjes, net als de aan SC Veendam verhuurde Luis Pedro, aan het einde van dit seizoen transfervrij is en bij elke geïnteresseerde club kan tekenen. De door FC Groningen aan Cambuur verhuurde Leonard Nienhuis heeft nog een contract tot medio 2014.

 

Stef de Bont, Jupiler League-watcher van VI, schijft op Twitter dat Go Ahead Eagles afgelopen week opnieuw in Keurntjes geïnteresseerd was, maar dat Keurntjes zelf de voorkeur heeft gegeven aan SC Cambuur.

 

Tim Keurtjes is vanavond in de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles nog niet inzetbaar. Hij sluit a.s. maandag aan bij de selectie van de Friezen.

Stand van zaken donderdag 30 augustus 2012:

 

Toen Go Ahead Eagles zich onlangs bij FC Groningen meldde inzake Tim Keurntjes, die bij de Trots van het Noorden een aflopend contract heeft, gaf de FC aan dat een overgang bespreekbaar was; FC Groningen wilde echter wel de mogelijkheid hebben om Keurntjes later weer bij de selectie te kunnen voegen. Dit had gekund door het contract van Keurntjes eerst tussentijds te verlengen en hem vervolgens te verhuren, of door een bepaalde regeling met Go Ahead Eagles af te sluiten.

 

Wij nemen aan dat FC Groningen hetzelfde met SC Cambuur beoogt.

 

In onderstaand vraaggesprek met RTV Noord komt Tim Keurntjes na ca. 1 minuut 57 aan het woord. 

 

 

Wordt wellicht op de allerlaatste dag van deze roerige transfer window nog vervolgd!

 

Gerelateerd artikel:

 

18-08-2012 "Go Ahead Eagles concreet geïnteresseerd in Tim Keurntjes"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.