Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

101 gasten online

Wordt vandaag meer bekend over nieuwe trainer FC Groningen?

Het is opvallend rustig in de media inzake de door FC Groningen aan te stellen nieuwe trainer. Het zou heel goed kunnen dat de Trots van het Noorden de uitkomst van de laatste nacompetitieduels, die vandaag worden gespeeld, afwacht, en dan met nieuws naar buiten komt. Mocht dat zo zijn, dan moeten we de opvolger van FC Groningen zoeken in de zes trainers en hun assistenten die vandaag voor het laatst in dit seizoen op de bank zitten.

 

Zo niet, dan moeten we afwachten met wie FC Groningen op de proppen gaat komen. Niet uit te sluiten is dat FC Groningen al lang en breed met iemand in gesprek is en dat de onderhandelingen wat langer duren. Dit zou duiden op een "grote naam". Als de clubleiding van FC Groningen er niet in slaagt een trainer die het geschikt acht te contracteren, dan is het een reële mogelijkheid dat Erwin van de Looi en Dick Lukkien samen de kar zullen gaan trekken. 

 

Op Twitter heeft Hans Nijland later vandaag het volgende cryptische bericht rondgestuurd: "Beste supporters, verleng op de laatste dag om je eigen plek nog te reserveren de seizoenkaart: komende week verrassend en positief nieuws!"Op welk nieuws zal hij doelen? Nieuwe trainer? Nieuwe sponsor? Nieuwe ervaren speler? Òfwacht'n...

Een blik op de vandaag te spelen duels in de nacompetitie en de trainerstaf van de zes betrokken clubs:


Willem II - FC Den Bosch

 

Willem II

Trainer: Jurgen Streppel; assistent: John Feskens

 

FC Den Bosch

Trainer: Alfons Groenendijk; assistent: Jan van Grinsven

 

Vitesse - RKC Waalwijk

 

Vitesse

Trainer: John van den Brom; assistent: Stanley Menzo

 

RKC Waalwijk

Trainer: Ruud Brood; assistenten: Roy Hendriksen en Rob Maas

 

VVV-Venlo - Helmond Sport

 

VVV-Venlo

Trainer: Ton Lokhoff; assistent: Willy Boessen

 

Helmond Sport

Trainer: Hans de Koning; assistent: Mario Verlijsdonk

 

We laten het voorlopig even bij deze namen. De ene trainer is reëler dan de andere. Zo heeft Ruud Brood al getekend bij Roda JC en wordt John van den Brom in verband gebracht met Anderlecht.

 

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.