Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

150 gasten online

VI: "Dusan Tadic twijfelt over FC Twente en Vitesse"

Stand van zaken maandag 6 februari 2012:

Volgens VI.nl hebben FC Groningen en FC Twente overeenstemming bereikt over een overgang van Dusan Tadic naar Enschede, komende zomer. Johan Derksen sprak vanavond voor RTL7 dat Tadic bij de Tukkers een vierjarig contract kan tekenen. Tadic zelf zou echter flink aan het twijfelen geslagen zijn. Hij wil zijn handtekening niet nu al onder een verbintenis met FC Twente zetten, zo schrijft VI, omdat de Serviër verwacht dat grotere clubs zich de komende tijd voor hem zullen melden. Tadic wil dan de financiële en sportieve vooruitgang naast elkaar zetten.

 

Volgens VI.nl is de naam Tadic ook binnen Vitesse al meerdere malen is gevallen. Trainer John van den Brom is ontevreden over de bezetting aan de zijkanten in zijn 4-3-3 concept en Tadic zou daar goed in passen. Dusan Tadic ziet Vitesse op dit moment echter nog niet als een sportieve vooruitgang ziet, zo schrijft het blad. Volgens Derksen kan Tadic in Arnhem overigens wel meer dan € 1 miljoen verdienen.

 

UPDATE vrijdag 10 februari 2012:

DvhN: "FC Groningen en FC Twente ontkennen overeenstemming over Tadic"

In de papieren versie van het Dagblad van het Noorden valt vanmorgen te lezen dat zowel Hans Nijland als Aldo van der Laan, vice-voorzitter van FC Twente, met klem tegenspreken dat beide clubs een akkoord hebben bereikt over een overgang van Dusan Tadic, komende zomer.

Wij hadden niet anders verwacht maar het valt ons van VI.nl tegen.

In het artikel van het Dagblad valt ook te lezen dat Tadic afgelopen november nog in beeld was bij Paris Saint-Germain. Niet geheel toevallig is de Franse club in handen van dezelfde miljardair als degene die het Spaanse Málaga CF in 2010 voor € 36 miljoen overnam. Ook Málaga deed eind januari en begin februari voorkomen dat het in Dusan geïnteresseerd was, maar uit het artikel in het Dagblad valt op te maken dat de gehele gang van zaken rond de Spaanse club meer weg had van een soap dan van gerichte pogingen om Tadic uit Groningen los te weken.

 

Stand van zaken maandag 6 februari 2012:

 

Geschreven wordt ook dat er binnen FC Groningen sterk rekening mee wordt gehouden dat ajax interesse zal tonen in Tadic, al zou de vraagprijs, die VI.nl op € 7 miljoen becijfert, voor de Amsterdammers een probleem kunnen zijn.

 

(€ 7 miljoen is overigens het bedrag dat FC Twente eind vorige maand voor Tadic bood, een bod dat door FC Groningen terzijde werd geschoven. Het lijkt ons niet aannemelijk dat FC Groningen de vraagprijs komende zomer verlaagt naar € 7 miljoen. Dat Fc groningen en FC twente al een akkoord bereikt zouden hebben kunnen we ons overigens evenmin voorstellen. FC Groningen heeft nog tijd genoeg het onderste uit de kan te halen.)

 

Tadic zou in ajax wél een sportieve verbetering zien, al is volgens Derksen iedereen bij ajax van een basisplaats verzekerd als hij niet gehandicapt is ;-)

 

VI.nl schrijft in het door Freek Jansen en David de Vries geschreven artikel dat AS Roma en Borussia Mönchengladbach de vleugelspeler ook nog altijd in het vizier houden.

 

Wij zien het de komende maanden allemaal wel... Wij blijven hopen dat Tadics volgende werkgever niet in Nederland speelt.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.