Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

97 gasten online

Engelse clubs op de tribune voor Tadic, Van Dijk en Texeira

Het konden tot het einde van deze maand nog wel eens negen hete transfer window-dagen worden. Het Dagblad van het Noorden schrijft vanmorgen dat er gisteren een "leger aan scouts van buitenlandse clubs" op de tribune van de Euroborg zat, aldus Hans Nijland. In de krant worden met name genoemd: Blackburn Rovers dat voor Dusan Tadic, Virgil van Dijk en David Texeira is gekomen, en Newcastle United en Aston Villa die beiden Virgil van Dijk hoog op een lijstje hebben staan. David Texeira tenslotte wordt nog altijd met Liverpool in verband gebracht. Ene Luis Suarez zou Liverpool op onze Texeira hebben gewezen, aldus het Dagblad.

 

UPDATE maandag 23 januari 2012:

Engelse pers: "Liverpool en FC Groningen maandag in gesprek over David Texeira"

Voor wat het waard is: het Engelse Kopsource schrijft dat Liverpool vandaag vertegenwoordigers naar Nederland heeft gestuurd om met FC Groningen over de overgang van David Texeira te praten. De site schrijft dat Liverpool de onderhandelingen graag snel zou willen afronden omdat de club verwacht dat er tijd nodig is om Texeira aan een werkvergunning te helpen, terwijl de transfer window op 31 januari a.s. sluit. De Engelse club wist in 22 wedstrijden slechts 25 doelpunten te scoren.

 

De interesse van Blackburn Rovers in Dusan Tadic is niet nieuw: hierover berichtten wij al op 16 december jl. in dit artikel.

 

Hans Nijland laat zich vrij voorspelbaar uit over de belangstelling voor de spelers van FC Groningen: "Er heeft zich nog geen club serieus gemeld voor één van onze spelers. Van de ene kant zou ik het gek vinden als er nu nog een club voor Tadic zou komen. Ze weten toch allemaal inmiddels wel wat hij kan. Van de andere kant zou ik het ook gek vinden als er voor zo'n goede voetballer als hij geen club zou komen."

 

Wordt vervolgd...

 

 

 

De huidige stand in de Barclays Premier League:

 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.