Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

161 gasten online

FC Groningen wil Hicham Faik (19) in oefenwedstrijd aan het werk zien

Hicham Faik trainde van 5 t/m 7 oktober jl. drie dagen op proef mee met FC Groningen. FC Groningen is onder de indruk van de 19-jarige linker middenvelder van Jong ADO Den Haag en wil hem graag in een oefenwedstrijd aan het werk zien. Hierover moet nog wel met ADO Den Haag worden gesproken, en ook met Faik zelf.

 

De verwachting is echter dat beide partijen hier geen moeite mee hebben. ADO Den Haag stond achter de trainingsstage van Faik bij de FC, en Faik had bewust voor FC Groningen gekozen omdat hij en zijn zaakwaarnemer het als een groot pluspunt zien dat de B-kern van FC Groningen samen traint met de A-selectie. FC Groningen probeert in het competitieloze interlandweekend van 12-13 november a.s. een oefenwedstrijd te regelen. Wij nemen aan dat deze oefenwedstrijd met name voor de B-kern bedoeld is, omdat de FC hoopt om Faik aan Jong FC Groningen te kunnen toevoegen.

 

Meer over Hicham Faik in onze trainingsverslagen van 5 oktober 2011 en 7 oktober 2011.

 

Bij proefspeler Patrick Haas is FC Groningen eerder dit seizoen op overeenkomstige wijze tewerk gegaan. De Oostenrijkse linker middenvelder van Rapid Wien Amateure trainde eerst op proef mee met de FC, waarna hij in een oefenwedstrijd van Jong FC Groningen tegen Flevo Boys Emmeloord op 9 augustus 2011 zijn kunsten mocht vertonen. FC Groningen wilde hem graag contracteren, maar de Trots van het Noorden kwam er met de Oostenrijkse club niet uit.

 

Hicham Faik, talent van Jong ADO Den Haag

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.