Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

100 gasten online

 
Volgens het Turkse Milliyet Haber staat Tjaronn Chery in de belangstelling van het Turkse Galatasaray, dat zich gesteund weet door een positieve referentie van Wesley Sneijder. Het artikel kopt dan ook veelzeggend met Aslan'a 2. Portakal (tweede oranje leeuw).

 

Peter Jeltema ontkent niet dat Galatasaray zich voor Chery heeft gemeld

Tegenover FOX Sports wil Peter Jeltema niet ontkennen dat het Turkse Galatasaray zich voor Tjaronn Chery heeft gemeld. Wel geeft hij aan: "Zeker is wel dat ze nog niet concreet zijn."

Tjaronn Chery: "Natuurlijk zou ik graag voor Galatasaray willen spelen"
Tjaronn zelf is ook door FOX Sports over de belangstelling van Galatasaray ondervraagd. "Ik heb het ook gelezen. Mooi dat mijn naam genoemd wordt. Ik vind Galatasaray een topclub, met een uitstraling over heel de wereld. Natuurlijk zou ik daar graag willen spelen. Ik streef het hoogst haalbare na en daar hoort Galatasaray zeker bij."

Peter Jeltema wil noch bevestigen, noch ontkennen dat Roland Alberg op lijstje staat
Inmiddels wordt Roland Alberg van ADO Den Haag met FC Groningen in verband gebracht als het gaat over de opvolging van Chery. Deze geruchten wenst Jeltema noch te bevestigen, noch te ontkennen.

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

Het contract van Tjaronn Chery met FC Groningen loopt nog tot medio 2016; de Trots van het Noorden bezit een eenzijdige optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen.

Galatasaray is op dit moment de koploper in de Turkse Süper Lig. Acht speelrondes vóór het einde van de competitie bedraagt de voorsprong op de twee naaste belagers, Fenerbahçe en Besiktas, twee resp. drie punten.

Afgelopen weekend gaf Hans Nijland met betrekking tot de op handen zijnde belangstelling voor Eric Botteghin, Tjaronn Chery en Michael de Leeuw, en ongetwijfeld in het achterhoofd de daarmee samenhangende onderhandelingen, een 'hete zomer' te verwachten. FC Groningen kon komend seizoen wel eens met een geheel ander team Europa in dan het team dat juist voor Europees voetbal gaat zorgen...

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.