Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

720 gasten online

Waar Bosse Andersson, 'sportchef' van Djurgårdens IF, gisteren tegenover het Zweedse Aftonbladet nog verbaasd deed over de geruchten dat Tibbling woensdag in Groningen een medische keuring zou ondergaan, daar maakt de club Djurgårdens IF vandaag op de website zelf melding van de reis van Simon Tibbling naar Groningen. Dezelfde Bosse Andersson laat nu weten dat Tibbling voor keenismaking en medische keuring naar Groningen is afgereisd.

"Vandaag medische keuring Tibbling; vrijdag officiële presentatie door FC Groningen"
Daniel Kristofferson, een Zweedse journalist, meldt op donderdagochtend 27 november 2014 dat Simon Tibbling momenteel medisch wordt gekeurd en op vrijdag 28 november 2014 door FC Groningen officieel zal worden gepresenteerd. Hans Nijland zal dan ongetwijfeld terug zijn van zijn driedaagse bezoek, met een groep investeerders, aan Schotland. Kristofferson meldt hier dat FC Groningen omgerekend ca. 15 miljoen Zweedse kronen voor de middenvelder op tafel legt; dat komt overeen met € 1,6 miljoen. Een fors bedrag. Vrijdag zal vermoedelijk blijken of Kristofferson het bij het rechte eind heeft gehad.

Simon Tibbling scoorde op 22 oktober 2012 zijn eerste doelpunt in de Allsvenskan, de hoogste Zweedse divisie. De treffer mocht er zijn:

Op woensdag 26 november jl. schreven we al het volgende:
Ook de trainer van Djurgårdens IF, Pelle Olsson, komt op de clubsite aan het woord. Hij laat weten dat iedereen binnen de club Tibbling deze stap gunt. Ook meldt de club dat Tibbling bij Fredrik Stenman, nu nog collega bij Djurgårdens IF, informatie kan inwinnen over FC Groningen, aangezien Stenman zelf van 2007 tot 2011 voor de Trots van het Noorden uitkwam. De club laat tenslotte weten snel met meer nieuws te komen rondom de transfer van Tibbling naar Nederland.

Tibblings zaakwaarnemer, Patrick Mörk, plaatste vanmorgen vanaf het vliegveld onderstaande foto op Instagram. Hij is samen met Simon en zijn vader Pontus onderweg voor de 'laatste onderhandelingen en de medische keuring', aldus Mörk. 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.