Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

329 gasten online

RTV Noord bericht in navolging van UNTFotboll dat een overgang van Simon Tibbling van Djurgårdens IF naar FC Groningen nabij is. De omroep schrijft: "Groningen heeft nagenoeg een akkoord bereikt met zijn huidige club Djurgardens IF. De Zweedse middenvelder is woensdag in Groningen voor een medische keuring. Als alles goed verloopt dan zal de 20-jarige Tibbling een contract tekenen voor 4,5 jaar."

Dagblad van het Noorden: "Medische keuring woensdag of donderdag; presentatie vrijdag"
Jan Mennega van het Dagblad meldt dinsdagavond dat Simon Tibbling woensdag of donderdag medisch wordt gekeurd, en dat FC Groningen de middenvelder vrijdag wil presenteren.

'Sportchef' Bosse Andersson: "Zou zeer verbaasd zijn als medische keuring woensdag is"
Bosse Andersson, 'sportchef' van Djurgårdens IF, zegt tegenover Aftonbladet echter dat hij zeer verbaasd zou zijn als Tibbling woensdag al gekeurd zou worden. "De onderhandelingen gaan goed, maar zijn zeker nog niet afgerond." Simon Tibbling zelf zegt tegenover het Zweedse medium dat hij woensdag naar Groningen gaat om medisch gekeurd te worden.

Tibblings zaakwaarnemer, Patrick Mörk, is eveneens duidelijk: "De clubs zijn nog niet helemaal akkoord over een transfer, maar een overgang is dichtbij. We hebben dan ook toestemming gekregen om woensdag af te reizen naar Groningen voor een keuring.

Manager technische zaken Peter Jeltema wil tegenover RTV Noord niet reageren op de berichtgeving.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.