Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

99 gasten online

"Johan Larsson versterkt selectie FC Groningen in januari"

Net als op 1 september jl. wordt Johan Larsson, de 24-jarige aanvoerder en rechtsback van het Zweedse IF Elfsborg, met FC Groningen in verband gebracht. Op die laatste dag van de transfer window werd al geschreven dat Larsson vermoedelijk in januari naar Groningen zal komen, zie ons artikel van die dag. Later op die dag noemde Borås Tidning dit een compromis: Elfsborg wilde de speler op dat moment nl. nog niet kwijt. Gisteren schreef datzelfde Borås Tidning opnieuw, dit keer in een columnachtig artikel, dat Johan Larsson de selectie van FC Groningen vanaf januari zal versterken - Johan Larsson zelf zou dit hebben verklaard.

De auteur van het artikel, Göran Andersson, kan hiervoor maar weinig begrip opbrengen, aangezien Elfsborg de laatste 10 jaar bijna altijd Europees voetbal heeft gespeeld, in tegenstelling tot FC Groningen. Hij vermoedt dat geld de drijfveer achter de transfer is, al betwijfelt hij of FC Groningen veel geld heeft te spenderen.

 

Elfsborg staat na 23 competitiewedstrijden op een derde plaats, op zeven punten achter koploper Malmö FF. Johan Larsson miste nog geen enkele minuut in deze wedstrijden en de opkomende rechtsback scoorde dit seizoen al vijf maal. 

 

Gerelateerde artikelen:

 

01-09-2014 "Johan Larsson dichtbij overgang naar FC Groningen; Elfsborg hoopt op transfer in januari"

12-08-2014 FC Groningen nog steeds geïnteresseerd in Johan Larsson, aanvoerder en rechtsback van Elfsborg?

12-08-2013 "FC Groningen volgt Johan Larsson, 23-jarige rechtsback van IF Elfsborg"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.