Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

268 gasten online

Henk Veldmate: "Overgang Género Zeefuik kan deze week rondkomen; Simon Tibbling komt deze week of volgende transfer window"

Voetbal International heeft met Henk Veldmate gesproken over de stand van zaken inzake de transfer van Género Zeefuik naar Samsunspor en die van Simon Tibbling van Djurgårdens IF naar FC Groningen. De manager technische zaken zegt over Género Zeefuik, die vanochtend op het trainingsveld ontbrak, dat hij verwacht dat de overgang deze week rond zou kunnen komen.

 

"Ook Fulham en Watford geïnteresseerd in Género Zeefuik"

Volgens Football League World hebben Fulham en Watford belangstelling voor Género Zeefuik. De site baseert zich op eigen bronnen. Beide clubs zijn op zoek naar diepte in hun aanvalslinie en bij Zeefuik uitgekomen, aldus de Britse site. Fulham en Watford zijn op dit moment de nummers 23 resp. 7 van de Championship, het op één na hoogste Engelse niveau.

De bal ligt volgens VI nu bij Zeefuik, die moet aangeven of hij een transfer naar Samsunspor ziet zitten. Door verdrietige privé-omstandigheden heeft de spits nog geen besluit kunnen nemen. Wij schreven gisteren al dat de in Nederland aanwezige Ümit Gürsoy, manager van Samsunspor, vandaag met Zeefuik hoopt te kunnen spreken.

 

Over Simon Tibbling zegt Veldmate: "Een zeer interessante speler, die zowel in de as als aan zijkant van het middenveld uit de voeten kan. We hebben de mogelijkheden afgetast en het is even de vraag of de overgang in deze transferperiode beklonken kan worden. Is dat niet mogelijk, dan schuiven we de transfer op naar het volgende window in de winter. Ook dat is besproken."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.