Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

321 gasten online

"Verwachting: deze week akkoord FC Groningen en NAC over Eric Botteghin"

We moeten nog niet te vroeg juichen, maar volgens VI.nl is het de verwachting dat NAC Breda deze week tot overeenstemming komt met FC Groningen over de verkoop van Eric Botteghin aan de Trots van het Noorden. Met de overgang zou ca. € 750.000, de in het contract van Botteghin vastgelegde gelimiteerde afkoopsom, zijn gemoeid. Botteghin is de beoogd opvolger van de naar Celtic vertrokken Virgil van Dijk. Mochten beide clubs tot een akkoord komen, dan moet de FC met Botteghin zelf ook nog tot overeenstemming komen. Dat hij zijn carrière graag in Groningen zou willen voortzetten staat voor ons vast, aangezien FC Groningen anders niet de onderhandelingen met NAC zou zijn opgestart

 

VI.nl schreef later op donderdag 27 juni 2013 dat Eric Botteghin hard op weg is naar FC Groningen. "Er wordt snel een akkoord verwacht tussen de noordelingen en NAC Breda, de huidige werkgever van de Braziliaanse verdediger. In Brabant heeft hij nog een contract dat doorloopt tot medio 2014. Bronnen rondom de onderhandelingstafel melden dat de partijen elkaar naderen in de voorwaarden waaronder Botteghin de stap naar stadion Euroborg kan maken. NAC verlangt voor de mandekker een bedrag van circa 750.000 euro en wenst daarin nauwelijks concessies te doen", aldus VI.nl.

 

Omroep Brabant schrijft op vrijdag 28 juni 2013 op Twitter: "Inzake Eric Botteghin: vraag en aanbod NAC en FC Groningen liggen dicht bij elkaar. Kan snel gaan dus." De omroep kopt op de website even later met "Vertrek Eric Botteghin bij NAC Breda is nabij" en schrijft dat de kans groot is dat Eric Botteghin op zeer korte termijn van NAC Breda naar FC Groningen verkast.

VI.nl schijft dat NAC ook nog steeds in gesprek is met Kees Kwakman. De oud-aanvoerder van FC Groningen gaf vanochtend op de training tegenover ons overigens aan dat de gesprekken met potentiële andere clubs nog in de aftastende fase verkeren. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.