Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

175 gasten online

Rasmus Lindgren keert terug op oude nest; vanmiddag om 14.30 uur presentatie door FC

Stefan Bleeker van OOG Radio en TV heeft zojuist op Twitter gemeld dat Rasmus Lindgren zal terugkeren bij FC Groningen en vanmiddag gepresenteerd zal worden door FC Groningen. Lindgren is momenteel clubloos en zou dus meteen kunnen meetrainen met de Trots van het Noorden. Per wanneer Rasmus Lindgren daadwerkelijk inzetbaar zal zijn voor de Trots van het Noorden is nog niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk zal dit per 1 januari 2013 het geval zijn. Eerder vanochtend schreven we al dat we vernomen hadden dat teammanager Bas Roorda en Rasmus Lindgren in een ziekenhuis verbleven, hetgeen duidde op een medische keuring. Op zaterdag 17 november jl. brachten we Rasmus Lindgren reeds in verband met FC Groningen.

 

De grote vraag is: hoe goed is Rasmus Lindgren nog? En betekent dit dat het aflopende contract van Tim Sparv niet wordt verlengd en/of dat Maikel Kieftenbeld vertrekt?


RTV Noord schrijft inmiddels: "Middenvelder Rasmus Lindgren keert terug naar FC Groningen. Bronnen binnen de club melden dat. De club zelf wil het verhaal bevestigen noch ontkennen. Lindgren speelde tussen 2005 en 2008 ook al voor FC Groningen. Daarna speelde hij voor Ajax en recentelijk voor Red Bull Salzburg. De Zweed zou vrijdagochtend medisch gekeurd zijn. FC Groningen wil nog geen commentaar geven."

 

Inmiddels is bekend geworden dat Rasmus Lindgren om 14.30 uur aan de pers gepresenteerd zal worden. Hij tekent een contract voor 3,5 jaar en zal vanaf 1 januari 2013 inzetbaar zijn voor de Trots van het Noorden. Later meer over de persconferentie!

(vanmiddag na het perspraatje met Robert Maaskant komen we hierop terug)

 

Gerelateerd artikel:

 

17-11-2012 Keert Rasmus Lindgren terug bij FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.