Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

258 gasten online

"Romeo Castelen onderhandelt met ADO; ook FC Groningen deed aanbieding"

Stand van zaken vrijdag 21 september 2012:

Vanavond lezen we op o.a. NU Sport.nl en Omroep West het opvallende bericht dat Romeo Castelen hoopt binnen een paar dagen een contract te tekenen bij ADO Den Haag, maar dat de 29-jarige rechtsbuiten, die momenteel geen club heeft en dus transfervrij is, ook aanbiedingen van FC Groningen en sc Heerenveen heeft ontvangen. Castelen, die de afgelopen weken bij o.a. Espanyol en Middlesbrough op proef was, zou echter besloten hebben terug te keren naar ADO - de club waar hij in het seizoen 2000-2001 in de Eerste Divisie debuteerde.

 

Het bericht is des te opmerkelijker omdat FC Groningen bepaald ruim in de buitenspelers zit, al worden de meesten van hen (Henk Bos, Matías Jones en Filip Kostic) door de trainersstaf nog niet geschikt geacht om structureel deel uit te maken van de wedstrijdselectie van het eerste elftal.

 

UPDATE woensdag 26 september 2012:

Financiële voorwaarden Romeo Castelen lijken struikelblok voor ADO Den Haag

De overgang van Romeo Castelen naar ADO Den Haag lijkt van de baan. Cees Driebergen van ADO Den Haag komt in AD Sportwereld aan het woord: "Ik denk eerlijk gezegd niet dat we er nog uit gaan komen. De onderhandelingen zijn zo ongeveer stopgezet. 'Wij hebben een in onze ogen goede aanbieding gedaan en daar blijft het bij. Water bij de wijn? Ons water is op. Het budget moeten we goed in de gaten houden. Wij zijn ADO Den Haag, geen Chelsea."

 

Of FC Groningen, dat Castelen volgens eerdere berichten eveneens een aanbieding had gedaan, nu weer in de picture komt valt nog maar te bezien. Ook FC Groningen gedraagt zich bugettair gezien immers niet als Chelsea.

Stand van zaken vrijdag 21 september 2012:

 

Castelen is tienvoudig international en speelde voor ADO Den Haag (2000-2004), Feyenoord (2004-2007) en HSV (2007-2012). In Hamburg werd hij geplaagd door blessures: in vijf seizoenen speelde hij slechts 18 wedstrijden en scoorde slechts één maal. Zijn aflopende contract werd niet verlengd, waardoor de op 3 mei 1983 in het Surinaamse Paramaribo geboren vleugelaanvaller sinds 1 juli 2012 transfervrij is en ook buiten de transfer window een contract bij een nieuwe club kan tekenen.

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.