Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

178 gasten online

Veldmate: "Grote kans dat andere partijen dan Twente zich voor Tadic melden"

Met het openslaan van de papieren editie van de Voetbal International zijn wat ons betreft de messen met het oog op de komende transfer window extra bijgeslepen. Voorzitter Joop Munsterman van FC Twente heeft Dusan Tadic vermoedelijk in gedachten al op de spelerslijst voor het komende seizoen staan: "Wij willen Tadic er graag bij hebben. Als het niet in de winter kan, dan maar in de zomer", aldus de praeses van de Tukkers die hooghartig praat alsof er een doos eieren van eigenaar moet wisselen.

 

Henk Veldmate, technisch manager van FC Groningen, zegt dat het inderdaad zeer realistisch is dat de Serviër komende zomer van club verandert, maar wat hem betreft hoeft FC Twente zeker niet Dusans volgende werkgever te zijn: "De kans is groot dat nog andere partijen zich melden. We weten bijvoorbeeld dat hij bij Borussia Mönchengladbach zeer hoog op het lijstje staat."

 

In de VI valt te lezen dat FC Twente het vizier eergisteren, dus op 30 januari jl., op Dusan Tadic had gericht nadat de Braziliaan Jaja Coelho net op tijd tot inkeer was gekomen en afgelopen weekeinde een aanbieding van Santos verkoos boven die van Twente. Steve McLaren zag Tadic zondag voor het eerst live aan het werk en was meteen onder de indruk van onze links en rechts opduikende vleugelaanvaller. Veldmate over de last minute pogingen van Twente om Dusan binnen te halen: "Nu konden wij het ons absoluut niet permitteren."

 

Henk Veldmate en Jan Mennega (DvhN)

(foto: Eric Smit)

 

Wij herhalen de eerder deze week uitgesproken hoop dat er de komende maanden een mooie, buitenlandse club voor Dusan Tadic wordt gevonden. Het lijkt uitgesloten dat onze beste speler na dit seizoen speler van FC Groningen blijft, maar een vertrek van Dusan naar FC Twente of welke andere Nederlandse club dan ook is voor ons onverteerbaar.

 

Laten we de komende 15 competitiewedstrijden zoveel mogelijk van dit unieke talent gaan genieten!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.