Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

74 gasten online

Servische pers voegt VfL Wolfsburg toe aan rijtje clubs voor Dusan Tadic

Hans Nijland verklaarde gisteren na afloop van de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht dat de halve Bundesliga voor Dusan Tadic op de tribune zat. Wij hebben de laatste tijd al diverse namen van al dan niet serieus geïnteresseerde Duitse clubs genoemd, maar VfL Wolfsburg zat daar nog niet bij. Volgens Novosti.rs en Mozzart Sport zou de huidige nummer 12 van de Bundesliga de Serviër wel degelijk willen inlijven.

 

Volgens Novosti.rs zou echter vooral Schalke 04 achter Dusan Tadic aanzitten. Sportdirektor en directielid Horst Heldt en trainer Huub Stevens zouden de aanval van de club uit Gelsenkirchen willen versterken en over de grens gekeken hebben. Hierbij zouden ze bij Tadic zijn uitgekomen. Op 13 december jl. repten wij in dit artikel ook al over de interesse van Schalke 04 en 1. FC Köln. Beide hierboven genoemde Servische sites noemen een viertal geïnteresseerde clubs: FC Twente, 1. FC Köln, VfL Wolfsburg en Schalke 04.

 

Horst Heldt werd gisteren in Duitsland na afloop van de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Werder Bremen in het stadion van Schalke 04 geïnterviewd. Heldt zat gisteren dus zeker niet op de tribune van de Euroborg. De wedstrijd in Gelsenkirchen begon nl. om 18:30 uur en duurde derhalve tot ca. 20:15 uur.

 

Volgens Novosti.rs is Tadic 'miljoenen en miljoenen euro's' waard. We zullen zien wat de komende winterstop brengt. We hopen dat Tadic het seizoen in Groningen kan afmaken, maar steken onze hand hiervoor zeker niet in het vuur. Tadic houdt zich vooralsnog op de vlakte. Het artikel in Mozzart Sport, op zondagochtend geschreven, kopt met 'Tadić: Prvo odmor, posle odluka o nastavku karijere', wat zoveel betekent als dat hij eerst naar huis gaat en dan een beslissing neemt over zijn carrière.

 

Kan FC Groningen een tussentijds vertrek van Dusan Tadic opvangen en met een vervanger de doelstelling (Europees voetbal) realiseren? Dat is de grote vraag. Gezegd moet worden dat Tadic er in Groningen vanaf minuut één stond en geen enkele moeite had om zich aan te passen en meteen van meerwaarde was. Maar slaagt FC Groningen erin een vergelijkbaar creatieve speler aan te trekken? Of gaat het seizoen straks als een nachtkaars uit? Transfer window in januari, bah...

 

Dusan Tadic
Dusan Tadic 10
Dusan Tadic 11
Dusan Tadic 6 (Small)
Dusan Tadic 7
dusan tadic foto fc
Dusan Tadic10
Dusan Tadic3
Dusan Tadic4
Dusan Tadic8
Dusan Tadic9
tadic
Tadic12
Tadic2
Tadic3
Tadic4
Tadic5
01/17 
start stop bwd fwd

 

Een overzicht van eerdere artikelen die wij in relatie tot de aanzwellende geruchtenstroom rond Dusan Tadic hebben geschreven:

 

16-12-2011 "Blackburn Rovers wil Dusan Tadic in winterstop contracteren"

13-12-2011 Verkast Dusan Tadic naar de Bundesliga?

07-12-2011 (gericht over Sporting, verwerkt in trainingsartikel)

29-11-2011 Hans Nijland: "Niemand gaat in januari weg, dus ook Dusan Tadic niet"

28-11-2011 Dusan Tadic kan bijtekenen tot medio 2016 of 2017

23-11-2011 "FC Twente nog altijd gecharmeerd van Dusan Tadic"

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.