Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

311 gasten online

Geruchten

 
Volgens het Duitse Bild staat Danny Hoesen op het lijstje van Thomas Meggle, de 'sportchef' van het Duitse St. Pauli, de huidige nummer vier van de 2. Bundesliga. Het medium oppert dat St. Pauli Hoesen mogelijk tot het einde van dit seizoen wil huren om in die periode te kunnen kijken of een aansluitende definitieve transfer tot de mogelijkheden behoort.

Afgaande op Vesti.kz, een sportsite uit Kasachstan, hebben FC Groningen en sc Heerenveen het oog laten vallen op de 21-jarige Georgy Zhukov, een centrale middenvelder van Standard Luik die afgelopen jaar aan Astana uit zijn geboorteland Kasachstan werd verhuurd. Zhukov staat nog tot medio 2017 in Luik onder contract. Standard plukte hem in 2013 weg bij Beerschot waar hij in de jeugdopleiding speelde en aansluitend een profcontract tekende. Hij bezit zowel de Belgische als de Kasachse nationaliteit, en speelde voor België Onder 19 en Kasachstan Onder 21. Hij kan defensief, centraal en offensief spelen en kan dus als box-to-box middenvelder worden omschreven.

Het Britse Mirror bericht vandaag dat FC Groningen het vizier heeft gericht op de 19-jarige Jerome Sinclair, een spits van de beloften van Liverpool die een aflopend contract heeft. Dit laatste feit maakt een transfer in de winterstop realistisch, aldus de site, die meteen toevoegt dat het Spaanse Espanyol een nog serieuzere kandidaat lijkt te zijn om Sinclair van The Reds over te nemen. De gesprekken over een nieuw contract met Liverpool zijn afgebroken, waardoor Sinclair, volgens Mirror, 'one of the best young prospects' van Liverpool,  tegen slechts een bescheiden opleidingsvergoeding van club kan wisselen."FC Groningen bekijkt Jerome Sinclair opnieuw en gaat voor transfer in januari"

Opnieuw maakt het Britse Mirror melding van de interesse van FC Groningen in Jerome Sinclair. De krant schrijft op dinsdag 22 december 2015 dat scouts van FC Groningen Sinclair op maandag 21 december jl. aan het werk hebben gezien tijden de beloftenwedstrijd tussen Liverpool en Newcastle United, en dat FC Groningen wil proberen om de spits in januari naar Groningen te halen.

"Ook Manchester City wil Jerome Sinclair"
Op dinsdag 29 december 2015 meldt Mirror dat ook Manchester City in Jerome Sinclair is geïnteresseerd. De site schrijft dat City recent scouts naar wedstrijden van Liverpool Onder 21 heeft gestuurd om Sinclair aan het werk te zien en vult aan: "It would be a major blow for Liverpool to lose Sinclair to one of their direct rivals but it seems increasingly likely the forward will leave Anfield."

Volgens het Noorse NRK is FC Groningen één van de clubs die geïnteresseerd zijn in de 19-jarige, 1,86m lange Ulrik Yttergård Jenssen, een linksbenige Noorse centrale verdediger van de beloften van Olympique Lyon. Naast FC Groningen wordt ook N.E.C. genoemd, terwijl hij bij zijn huidige Franse werkgever, waarvoor hij sinds medio 2013 onder contract staat, een nieuwe driejarige verbintenis kan tekenen.Volgens Reemt Borcherts, redacteur van FOX Sports, is bovenstaand gerucht onzin, aldus Hans Nijland. We zullen zien!

Stand van zaken donderdag 3 december 2015:
Ruim twee jaar geleden, op 7 augustus 2013, berichtten wij in dit artikel over het afketsen van de transfer van Milos Kosanovic naar (o.a.) FC Groningen. Kosanovic, toen 23 jaar oud en op dat moment speler van het Poolse Cracovia Kraków, had in een interview aangegeven dat het feit dat hij niet over een EU-paspoort beschikt een overgang onmogelijk had gemaakt. De centrale verdediger verliet zijn Poolse werkgever in de winterstop van het seizoen 2013-2014 en speelt sindsdien voor KV Mechelen. Vandaag schrijft het Belgische VoetbalNieuws, dat zich baseert op Het Laatste Nieuws, dat FC Groningen Kosanovic opnieuw op de korrel heeft, naast Anderlecht en Standard.Milos Kosanovic: "Naar Groningen ga ik sowieso niet"