Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

278 gasten online

Voor de tweede achtereenvolgende keer is Simon Tibbling door onze lezers gekozen tot fcgonline man-of-the-match. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag werk Tibbling een hele tijd toegezongen door de fanatieke aanhang op de Z-Side, en dus mag de uitslag van deze verkiezing geen verrassing worden genoemd. Tibbling kreeg maar liefst 1426 van de in totaal 1731 geldige stemmen, oftewel 82,4%. Een unicum in de historie van de fcgonline man-of-the-match verkiezingen! Tjaronn Chery, in het stadion nog uitgeroepen tot Essent man-of-the-match, moet genoegen nemen met een tweede plaats (141 stemmen, 8,1%).

Albert Rusnák belegt met 47 stemmen de derde plaats. Zijn bijzondere doelpunt waarmee hij keeper Van der Hart verschalkte, zal hier vermoedelijk de reden van zijn.

Eric Botteghin blijft voorlopig nog wel koploper in het fcgonline speler-van-het-jaar klassement. Dat ziet er na dertien verkiezingen als volgt uit:

1. Eric Botteghin (18 punten)
2. Sergio Padt
(13 punten)
3. Tjaronn Chery (11 punten)
4.
Tom Hiariej (9 punten)
5. Simon Tibbling en Mimoun Mahi (8 punten)
7. Michael de Leeuw (5 punten)
8
.
Rasmus Lindgren (3 punten)
9. Albert Rusnák, Hans Hateboer en Jarchinio Antonia (1 punt)

De volledige uitslag is hier terug te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.