Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

288 gasten online

"Tijd voor een groen-witte Kuip" was voor de wedstrijd in de kwartfinale van KNVB-beker tegen Vitesse op Noord te lezen. Door een (geflatteerde) overwinning op Vitesse en een gelukkige loting voor de halve finale is het nog steeds mogelijk dat deze droom in mei uitkomt. Er werden woensdagavond maar liefst vier doelpunten gescoord door Chery, De Leeuw, Van Nieff en Kieftenbeld, maar géén van de doelpuntenmakers heeft de Top 3 in deze fcgonline man-of-the-match verkiezing gehaald. Simon Tibbling is door het Groningse publiek al helemaal in de harten gesloten en is gekozen tot man-of-the-match tegen Vitesse.

Ook Eric Botteghin wordt door de Groningse supporters op handen gedragen. Elke wedstrijd weer is hij de sterkhouder in de verdediging. Deze keer moet hij wel met een tweede plaats genoegen nemen. De derde plaats tenslotte is ook deze keer weer voor keeper Sergio Padt. Hij heeft zich naar een wat aarzelend begin van het seizoen tot een betrouwbare sluitpost ontwikkeld.

Eric Botteghin heeft met de tweede plaats in deze ronde zijn koppositie verder verstevigd. De tussenstand in het fcgonline speler-van-het-jaar klassement ziet er na twaalf verkiezingen als volgt uit:

1. Eric Botteghin (18 punten)
2. Sergio Padt
(13 punten)
3.
Tjaronn Chery en Tom Hiariej (9 punten)
5. Mimoun Mahi (8 punten)
6. Simon Tibbling en Michael de Leeuw (5 punten)
8
.
Rasmus Lindgren (3 punten)
9. Hans Hateboer en Jarchinio Antonia (1 punt)

De volledige uitslag is hier terug te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.