Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

100 gasten online

Afgelopen zondag speelde FC Groningen de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. In een kolkende Euroborg werd de landskampioen met 2-0 verslagen en was het na afloop feest! Vlak na rust scoorde Eric Botteghin de 1-0 en enkele minuten voor tijd kon invaller Michael de Leeuw de score nog verdubbelen. Waar in veel verkiezingen steevast de doelpuntenmakers met de titel man-of-the-match ervandoor gaan, daar kijken de lezers van fcgonline echt naar de kwaliteit van het vertoonde spel, en daar zijn we als redactie best trots op. Niemand minder dan Tom Hiariej is de fcgonline man-of-the-match tegen ajax geworden. Hij werd hiermee beloond voor de foutloze wedstrijd die hij zondag op de mat heeft gelegd!

Tom Hiariej kreeg maar liefst 631 van de in totaal 1627 uitgebrachte stemmen (38,8%). Op de tweede plaats eindigde onze rots in de verdedigende branding en de fcgonline speler van hat jaar 2013/2014 Eric Botteghin. Hij kreeg 358 stemmen (22%). Tjaronn Chery, man-of-the-match tegen Heracles, eindigde op de derde plaats met 321 stemmen (19,7%).

De tussenstand van de fcgonline speler van het jaar verkiezing ziet er na drie verkiezingen als volgt uit:

 

1. Tjaronn Chery (6 punten)

2. Tom Hiariej (4 punten)

3. Rasmus Lindgren (3 punten)

4. Eric Botteghin en Michael de Leeuw (2 punten)

6. Jarchinio Antonia (1 punt)


Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.