Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

107 gasten online

Vandaag is door de KNVB het voorlopige competitieprogramma bekend gemaakt. Waar FC Groningen in het verleden nog wel eens te klagen had dat er amper wedstrijden op het favoriete tijdstip van zondagmiddag 14.30 uur stonden gepland, valt er op het eerste gezicht nu weinig te klagen. De Trots van het Noorden gaat 16 van de 17 thuiswedstrijden op zondagmiddag afwerken - als het voorlopige programma op dat punt tenminste definitief wordt gemaakt. Of alle supporters hier even blij mee zijn is maar de vraag.

Vlak voor de overgang van het Oosterpark naar de Euroborg heeft de club zelf de supporters gepolst over de favoriete wedstrijddag. Het resultaat van die enquête liet zien dat er onder de supporters een lichte voorkeur was voor de zondagmiddag, hetgeen de club deed besluiten richting de KNVB dit voorkeursmoment te handhaven. In de hierop volgende jaren is er voor wat betreft de thuiswedstrijden altijd sprake geweest van een aantal wedstrijden op zaterdagavond. Hierin leken zich alle supporters te kunnen vinden.

Wij zijn benieuwd of de zondagmiddag nog steeds wel de favoriete wedstrijddag van de supporters van FC Groningen is. Tijd voor een nieuwe poll dus! Stemmen kan tot dinsdagavond 10 juni, 0:00 uur!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

{/AF}