Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

146 gasten online

Het was geen beste, maar wel een spannende wedstrijd afgelopen woensdag tegen Vitesse in de eerste ronde van de play-offs om Europees voetbal. Marco Bizot was belangrijk met zijn redding op de door scheidsrechter Van Boeckel toegekende strafschop, Lorenzo Burnet scoorde vlak voor het einde van de wedstrijd de belangrijke 1-0. Bizot (405 stemmen, 42,1%) en Burnet (383 stemmen, 39,8%) kregen van de lezers van fcgonline dan ook de meeste stemmen in de verkiezing tot man-of-the-match tegen Vitesse. Johan Kappelhof kreeg waardering voor zijn verdedigende werk en eindigde als derde (46 stemmen, 4,8%). Eric Botteghin kan niet meer achterhaald worden in de verkiezing van fcgonline speler van het jaar en zal binnenkort de bijbehorende trofee overhandigd krijgen! Vanaf deze plek alvast de hartelijke felicitaties!

De tussenstand voor de fcgonline speler van het jaar verkiezing ziet er als volgt uit:

 

1. Eric Botteghin (25 punten)

2. Filip Kostic (18 punten)

3. Nick van der Velden (13 punten)

4. Marco Bizot en Tjaronn Chery (12 punten)

6. Lorenzo Burnet, Johan Kappelhof, Michael de Leeuw, Krisztian Adorjan, Stefano Magnasco en Maikel Kieftenbeld (4 punten)

12. Richairo Zivkovic, Género Zeefuik, Tom Hiariej en Andraz Kirm (3 punten)

16. Hans Hateboer en Timo Letschert (2 punten)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.