Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

104 gasten online

Filip Kostic is na de wedstrijd van afgelopen vrijdagavond tegen NAC Breda door onze lezers - zoals verwacht - gekozen tot fcgonline man-of-the-match gekozen. Kostic kreeg maar liefst 699 van de in totaal 972 uitgebrachte stemmen (71,9%!). Nu een plek in de play-offs de Trots van het Noorden bijna niet meer kan ontgaan is de strijd om de titel fcgonline speler van het jaar nog allerminst gestreden. Eric Botteghin, die deze keer genoegen moet nemen met een derde plek (31 stemmen, 3,2%), heeft nog wel zeven punten voorsprong op Kostic, maar naast de laatste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo zullen ook de thuiswedstrijden van de play-offs meetellen voor het klassement.

Krisztian Adorjan kreeg in het Dagblad van het Noorden een onvoldoende, maar zijn optreden werd door onze lezers wel gewaardeerd. Hij eindigde op de tweede plaats met 105 stemmen (10,8%).

De tussenstand voor de fcgonline speler van het jaar verkiezing ziet er als volgt uit:

 

1. Eric Botteghin (25 punten)

2. Filip Kostic (18 punten)

3. Tjaronn Chery (12 punten)

4. Nick van der Velden (10 punten)

5. Marco Bizot (9 punten)

6. Krisztian Adorjan, Stefano Magnasco en Maikel Kieftenbeld (4 punten)

9. Género Zeefuik, Michael de Leeuw, Johan Kappelhof, Tom Hiariej en Andraz Kirm (3 punten)

14. Lorenzo Burnet, Hans Hateboer en Timo Letschert (2 punten)

17. Richairo Zivkovic (1 punt)

 

Klik hier voor de volledige uitslag van de verkiezing!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.