Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

98 gasten online

Eric Botteghin is na de wedstrijd van afgelopen zaterdagavond tegen Vitesse door onze lezers voor de vijfde keer dit seizoen gekozen tot fcgonline man-of-the-match gekozen. Botteghin kreeg 426 van de in totaal 1098 uitgebrachte stemmen (38,8%). Met nog twee competitiewedstrijden voor de boeg een voorsprong van negen punten op de nummer twee Filip Kostic heeft hij officieus de titel fcgonline speler van het jaar al binnen. Alleen als FC Groningen de play-offs haalt kan Filip Kostic deze achterstand in theorie nog wel inlopen. Eric Botteghin moet derhalve nog even geduld hebben voordat hij de beker voor de fcgonline speler van het jaar in ontvangst mag nemen. Hij zal daarmee de opvolger worden van Virgil van Dijk, die de beker vorig jaar in de wacht sleepte.

Nick van der Velden bewees afgelopen zaterdag weer eens hoe belangrijk hij voor dit elftal is. Hij kreeg 179 stemmen (16,3%) en eindigde daarmee op de tweede plaats. Richairo Zivkovic tenslotte kreeg 129 stemmen (11,7%) en werd daarmee derde.

De tussenstand voor de fcgonline speler van het jaar verkiezing ziet er als volgt uit:

 

1. Eric Botteghin (24 punten)

2. Filip Kostic (15 punten)

3. Tjaronn Chery (12 punten)

4. Nick van der Velden (10 punten)

5. Marco Bizot (9 punten)

6. Stefano Magnasco en Maikel Kieftenbeld (4 punten)

8. Género Zeefuik, Michael de Leeuw, Johan Kappelhof, Tom Hiariej en Andraz Kirm (3 punten)

13. Lorenzo Burnet, Krisztian Adorjan, Hans Hateboer en Timo Letschert (2 punten)

17. Richairo Zivkovic (1 punt)

 

Klik hier voor de volledige uitslag van de verkiezing!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.