Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

215 gasten online

Poll over uitstraling spelersbus FC Groningen groot succes: club gaat met Essent in gesprek

De door Nars Broekhart opgezette poll over de uitstraling van de spelersbus van FC Groningen mag een daverend succes worden genoemd! Niet alleen is er inmiddels bijna 2000 keer gestemd, vanmiddag bleek tijdens de uitzending van FCG Radio dat FC Groningen de poll nauwlettend in de gaten heeft gehouden. De cijfers zijn duidelijk, bijna 90% van de stemmers vindt dat de bus niet de uitstraling heeft die hoort bij een spelersbus.

 

Het is Wouter Pauwels gelukt om live in de uitzending te bellen met Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen. Hij roept de supporters van FC Groningen op om zelf een ontwerp voor een nieuwe spelersbus te maken en op te sturen. De club vindt het belangrijk dat de supporters trots zijn op de bus waarmee de spelers naar de uitwedstrijden reizen.

 

Het door Sceafa gemaakte ontwerp voor een nieuwe spelersbus

Robbert Klaver gaf tevens aan al morgen voor de wedstrijd tegen FC Utrecht met een delegatie van Essent en marketingbureau Trefpunt rond de tafel te gaan zitten om over een vernieuwing van het uiterlijk van de spelersbus te gaan praten. De via social media reeds verspreide ontwerpen van supporters heeft Klaver al uitgeprint om aan zijn gesprekspartners te tonen. Meer ontwerpen zijn van harte welkom.

 

Naast het gesprek met Essent, zal FC Groningen ook het gesprek met Drenthe Tours moeten zoeken. Zij zijn middels een samenwerkingsverband de partner van de Trots van het Noorden waar het gaat om het vervoer van zowel spelers als ook supporters. Uiteindelijk is Drenthe Tours de eigenaar van de spelersbus die voor verschillende activiteiten door FC Groningen wordt gehuurd.

 

We zijn benieuwd waar de gesprekken toe zullen leiden en roepen alle creatieve supporters van FC Groningen op om een ontwerp van een nieuwe spelersbus op te sturen zodat de volgende bus een uiterlijk krijgt waar wij supporters trots op kunnen zijn! Eventueel binnengekomen ontwerpen zullen wij doorsturen naar FC Groningen.

 

FC Groningen toont zich hiermee weer een echte volksclub die de mening van de supporters serieus neemt en belangrijk vindt!

 

Voor wie nog niet gestemd heeft: de poll is nog steeds hier te vinden. Wie de uitzending van FCG Radio heeft gemist, deze is hier terug te luisteren.

 

Enkele door creatieve supporters vervaardigde ontwerpen voor een nieuwe spelersbus:

 

Ontwerp: Sceafa

 

Ontwerp: Ronald

 

Ontwerp: Lazio Groningen

 

De ontwerpen worden verder bijgehouden op de website van de poll!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.