Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

179 gasten online

"FC Groningen en Hans Hateboer in gesprek over profcontract; ook andere clubs geïnteresseerd"

UPDATE: Hateboer tekent contract tot medio 2017

RTV Noord meldt dat FC Groningen en Hans Hateboer met elkaar in gespek zijn over een profcontract. Hateboer, die tot nu toe op amateurbasis voor FC Groningen speelde, kan op meer belangstelling rekenen: FC Groningen is niet de enige club die in de jonge verdediger geïnteresseerd is, aldus RTV Noord.

 

UPDATE: Hans Hateboer tekent contract tot medio 2017

Zojuist heeft FC Groningen op haar website bekend gemaakt dat de club inmiddels met Hateboer tot overeenstemming is gekomen over een contract dat de jonge verdediger tot medio 2017 aan de Trots van het Noorden bindt. Het contract is met terugwerkende kracht ingegaan op 1 februari jl.

 

Violgens RTV Noord waren ajax en een Engelse club in Hans Hateboer geïnteresseerd.

 

Hans Hateboer - een ras-Groninger uit Beerta, en een toonbeeld van doorzettingsvermogen met een geweldig karakter! Onbevangen en no nonsense!

Op dinsdag 18 februari jl. schreven we al het volgende:

 

Dit kon wel eens de achterliggende reden van het aanbieden van een contract zijn geweest. Vaak schikt FC Groningen met een jeugdspeler om tafel op het moment dat de betreffende speler op een lijstje van een andere club is verschenen en gevolgd wordt.

 

De 20-jarige Hans Hateboer maakte dit seizoen als beloftenspeler al vier maal zijn opwachting in het eerste elftal van FC Groningen, en deed het daarin uitstekend. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.