Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

309 gasten online

Ook Noureddine Boutzamar, Ron Janzen en Burak Saban tekenen contract bij FC Groningen

Bekend was al dat de beloftenspelers Stefan van der Lei, Arjen Hagenauw, Yoëll van Nieff en Richairo Zivkovic in het bezit waren van een contract. Bij hen voegen zich verdediger Ron Janzen en de middenvelders Noureddine Boutzamar en Burak Saban. Ook zij zullen een contract met FC Groningen tekenen. De overige beloftenspelers (doelman Joey Potveer, de verdedigers Hans Hateboer en Marciano van Leyenhorst en middenvelder Kevin Mennega) zullen op amateurbasis voor Jong FC Groningen uitkomen.

 

Inmiddels is bekend geworden dat de verbintenissen van Arjen Hagenauw, Ron Janzen, Noureddine Boutzamar en Burak Saban tot medio 2015 lopen. Inzake de contracten van Boutzamar en Saban bezit FC Groningen een eenzijdige optie om de verbintenis met nog een seizoen te verlengen.

Twee spelers die vorig seizoen nog voor FC Groningen A1 uitkwamen en op grond van hun leeftijd naar de beloften hadden kunnen doorstromen, zullen dat niet doen. Ifeayi Gorissen moest de jeugdopleiding van FC Groningen verlaten; Tigran Gazarjan verlaat FC Groningen op eigen initiatief en zal een tweejarig contract bij De Graafschap tekenen. Hij speelt komend seizoen voor Jong De Graafschap. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.