Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

305 gasten online

Seizoen FC Groningen A1 staat op het punt van beginnen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Voor onze A1 begint de voorbereiding op maandag 21 juli a.s. met de eerste training. De eerste officiële wedstrijd die op het programma staat is een bekerwedstrijd tegen Feyenoord A2 in Rotterdam; dit duel wordt op zaterdag 23 augustus a.s. gespeeld. De week erop begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Twente A1.

Onze selectie bestaat dit seizoen voorlopig uit de volgende 24 spelers: 


Komend seizoen net als afgelopen seizoen uitkomend in FC Groningen A1:

Roland Baas, Keziah Veendorp, Willem Gootjes, Daro Faraj, Gijs Jasper, Jim de Leeuw, Youri Schuur, Sadik Spijodic, Niels Stenekes, Kasper Oldenburger en Pier Veldman

Komend seizoen nieuw in FC Groningen A1 (vorig seizoen FCG B1, behalve als anders vermeld):

Juninho Bacuna, Cedric Main (KFC), Youri ter Arkel (Be Quick 1887), Dennis van Duinen, Rutger Etten, Stan Haanstra, Erwin Heidekamp, Yassine Zakir (Zeeburgia), Twan Nieboer, Gerald Postma, Niels Ridderstap, Kevin Wilpstra en Mohammed Abdul Karim


Er is een volledig nieuwe competitieopzet voor de A1:
Er wordt afgestapt van de reguliere competitie van veertien teams met thuis- en uitwedstrijden tegen iedere ploeg. De competitie begint vóór de winterstop met een halve competitie, waarin onze A1, en dat is heel mooi, thuis zowel Ajax, PSV als Feyenoord ontvangt. Na de winterstop worden de beste acht ploegen ingedeeld voor nog een volledige competitie. De nummers 9 tot en met 14 spelen met de nummers 1 tot en met 4 (van de eerste divisie) om zes plekken in de Eredivisie van 2015/2016.


Dit belooft dus hoe dan ook een spannend deel van zowel het eerste als het tweede deel van de competitie.


Namens FCGOnline zullen we de A1, met de sterren van de toekomst, weer veelvuldig volgen en u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen van onze jeugdspelers.  

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.