Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

618 gasten online

Daniel Lazarovski (17), aanvaller uit Macedonië, op proef bij FC Groningen

FC Groningen A1 heeft opnieuw een proefspeler in de gelederen. Onlangs werkte Adam Salley, een Noord-Ierse jeugdinternational, een stage af bij het vlaggenschip van de jeugdopleiding. Hij speelde vorige week mee in de oefenwedstrijd tegen SV Bedum. In die wedstrijd maakte ook Daniel Lazarovski zijn opwachting, een 17-jarige aanvaller en jeugdinternational uit Macedonië.

 

Daniel Lazarovski, vanmiddag voor FC Groningen A1 in actie tegen Zwartemeer

(foto: Jan Westman)

 

Vader van Daniel Lazarovski: "Daniel is een nieuwe Milko Djurovski, maar hij heeft nog wat tijd nodig"

Zoran Lazarovski, de vader van Daniel, laat vanuit Macedonië weten dat zijn zoon een nieuwe Milko Djurovski is, maar nog wat tijd nodig heeft. Hij hoopt dat zijn zoon de nodige steun krijgt (1, 2, 3).

 

Daniel Lazarovski en Milko Djurovski

(foto: Zoran Lazarovski)

 

FC Groningen wil Adam Salley graag terugzien

FC Groningen heeft van Adam Salley, die zich als een echte spits heeft gemanifesteerd, een positieve indruk gekregen, en wil de jonge Noord-Ier graag terugzien. Een definitief besluit om hem te contracteren is nog niet genomen. FC Groningen zal nu keuzes moeten maken. (Info via Marcel Middelbos).

Adam Salley is inmiddels teruggekeerd naar Noord-Ierland; Daniel Lazarovski blijft nog even in Nederland. Hij speelde vanmiddag in Glimmen mee in de oefenwedstrijd van FC Groningen A1 tegen Zwartemeer. De wedstrijd eindigde in 1-1; het doelpunt van de Groningers werd gescoord door Pier Veldman (assist: Niels Ridderstap).

 

Daniel Lazarovski werd op 17 januari 1997 in Gevgelija geboren en speelde in Macedonië bij FK Miravci en SC Istatov, en werd een aantal keren voor Macedonië Onder 17 genomineerd.

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.