Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

442 gasten online

FC Groningen A1 wint oefenduel bij vv LTC uit Assen: 1-3

Op Sportcomplex De Hoogte in Assen heeft FC Groningen A1 vanavond een oefenwedstrijd tegen vv LTC gespeeld. De equipe van Paul Raveneau won de wedstrijd tegen de eersteklasser met 1-3. De thuisploeg nam in de 17e minuut nog wel brutaal de leiding door een doelpunt van Nick Modderman, maar Jafar Arias (die afgelopen weekeinde in één helft ook al zes maal scoorde tegen VV De Monnik), Noureddine Boutzamar en Firosan Ademi zorgden voor een 1-3 eindstand. Hans Hateboer van FC Groningen A1 smaakte het twijfelachtige genoegen van een vervroegde gang naar de douche: hij toucheerde de rode kaart na een iets te enthousiaste ingreep.

 

Verderop staan een wedstrijdverslag van Marcel en foto's van Wouter!

Marcel Middelbos was present in Assen en maakte het volgende wedstrijdverslag:

 

FC Groningen A1 speelde vanavond een wedstrijd tegen het 1e elftal van LTC in Assen. LTC speelt zaterdag 1e Klasse E, dus het elftal van trainer Paul Raveneau speelde tegen een iets zwaardere tegenstander dan afgelopen zaterdag. Dit werd wel duidelijk gedurende de wedstrijd.


FC Groningen A1 kwam goed uit de startblokken met in de derde minuut al een schot op de paal van Aleksandar Jankovic. Maar de eerste die scoorde was LTC door een goal van Nick Modderman. Het elftal van Groningen speelde nog iets rommelig, ze trainen ook nog maar een week sinds de zomerstop en hebben net een zwaar trainingskamp op Schiermonnikoog in de benen, maar de contouren van het elftal van Paul Raveneau staan er wel.

 

Na wat speldenprikjes over en weer, waar FC Groningen zich toch wel het sterkere elftal toonde, duurt het nog tot de 41e minuut als Jafar Arias de A1 terugbrengt in de wedstrijd en de 1-1 scoort. Waar je vooraf verwacht dat het Groningse elftal het fysiek wel af zal moeten leggen tegen de heren van LTC, valt dit reuze mee. Bij een reus als Jafar hoef je daar niet ook niet bang voor te zijn. Met de handelingssnelheid compenseren een aantal heren hun fysieke achterstand. Ze zijn ook natuurlijk allemaal nog maar 16, 17 of 18 jaar. Eén minuut voor rust weet aanvoerder Nouredinne Boutzamar middels een prachtige vrije trap de stand naar 1-2 te tillen.


Direct in de rust vinden er een paar wissels plaats. Marciano van Leijenhorst wordt vervangen door Joost Hommenga, Aleksandar Jankovic door Burak Saban en Jafar Arias door Christian Rodriquez. De FC speelt nu zonder een echte nummer 9 omdat Arjen Hagenauw helaas geblesseerd aan de kant zit.

 

Door de vele wisselingen loopt het niet echt heel goed, maar wat je ziet is dan toch dat de kwaliteiten van bepaalde spelers doorslaggevend kunnen zijn om een wedstrijd in eigen hand te houden. Keeper Wieger Sietsma heeft niet heel veel te doen, buiten het coachen van zijn verdediging. De verdediging, die in de tweede helft grotendeels uit het centrale duo Hans Hateboer en Joost Hommenga bestaat, straalt een redelijke rust uit. Als echter in de 81e minuut Hans Hateboer het veld moet verlaten na een iets te grove charge op een speler van LTC, blijkt wel de felheid waarmee nog gespeeld wordt. Vlak voor tijd brengt Firosan Ademi de stand nog op 1-3 en is de wedstrijd gespeeld.

 

Aankomende zaterdag wordt de bekerwedstrijd tegen PSV A1 gespeeld. Er zal iets geconcentreerder gespeeld moeten worden, willen we die wedstrijd winnen, maar kwaliteit herbergt dit team zeker. Zaterdag dus allemaal naar Corpus den Hoorn. De wedstrijd begint om 14.30 en ook de entree is hier, zoals altijd gratis!

 

Korte beoordeling van de selectie van Paul Raveneau:

 

Allen Bossman: afwezig
Liban Abdulahi: snel, ziet het spel goed, kan een revelatie worden dit seizoen op links
Firosan Ademi: pikte zijn goaltje mee, groeit steeds verder door
Jafar Arias: ‘de nieuwe Hennie Meijer’ scoorde weer. Fysiek sterk, kopsterk, gaat goed!
Glenn Bijl: viel in de loop van de tweede helft in. Speelde goede pot
Devlin van den Bosch: deze wedstrijd niet gespeeld
Nouredinne Boutzamar: zoals altijd goede pot, goed in- en overzicht. Degelijke zekere middenvelder, pakt ook zijn verdedigende taken goed op. En scoorde uit mooie vrije trap
Tolgahan Cicek: snel, sterk, behoudens kleine foutjes goed gespeeld
Tigran Gazarjan: komt weer op zijn oude niveau, zeker de tweede helft erg belangrijk
Thijs Gerlofs: vandaag misschien iets minder sterk, moet nog iets groeien
Ifeayi Gorissen: geblesseerd (hamstring)
Arjen Hagenauw: nog licht geblesseerd, zaterdag waarschijnlijk op de bank! Blijft een topper natuurlijk
Hans Hateboer: speelde vandaag iets te scherp, voelt zich goed op zijn plek
Joost Hommenga: speelde lekker. Goede speler, verwacht ik veel van in de toekomst
Aleksandar Jankovic: mooie trap, goede techniek, bal op de paal, looplijnen nog iets beter zien en zal goede concurrent worden voor Burak Saban op die plek
Ron Janzen: Speelde lekker stevig, miste nog wel wat spelritme denk ik
Marciano van Leijenhorst: speelde degelijike partij. Niet opvallend. Maar zijn tegenstander daardoor ook niet.
Kevin Mennega: vandaag te weinig van gezien - speelde onopvallende partij
Erwin Niezemuller: nog niet wedstrijd fit
Desevio Payne: moet nog iets meer groeien in zijn spel, maar, stond zijn mannetje, automatismen met zijn medespelers moeten er nog ingroeien
Christian Rodriquez: speelde leuke pot. Deed zijn best, heeft zeker potentie
Burak Saban: speelde alleen tweede helft, zal zaterdag normaal gesproken in basis starten. Tja, zijn inzicht, techniek en passes maken hem belangrijk. Brengt evenwicht op middenveld
Wieger Sietsma: hield zijn verdediging scherp, mag iets meer coachen, had vandaag verder weinig te doen.

 

Fotoreportage van de wedstrijd van Wouter Pauwels:

 

DSC_0001
DSC_0003
DSC_0004
DSC_0006
DSC_0008
DSC_0010
DSC_0011
DSC_0012
DSC_0013
DSC_0015
DSC_0017
DSC_0020
DSC_0024
DSC_0025
DSC_0026
DSC_0027
DSC_0028
DSC_0030
DSC_0031
DSC_0033
DSC_0034
DSC_0035
DSC_0036
DSC_0037
DSC_0040
DSC_0041
DSC_0043
DSC_0045
DSC_0047
DSC_0048
DSC_0049
DSC_0051
DSC_0053
DSC_0054
DSC_0055
DSC_0056
DSC_0060
DSC_0061
DSC_0062
DSC_0065
DSC_0066
DSC_0077
DSC_0082
DSC_0084
DSC_0086
DSC_0088
DSC_0089
DSC_0090
DSC_0092
DSC_0094
DSC_0100
DSC_0102
DSC_0104
01/53 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.