Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

Woensdag 2 juni 2010: Oud FC Groningen - Harkstede 3!

Zodra de vorst uit de grond is en de lange onderbroeken de kast weer ingeschoven kunnen worden, ja dan trekken de helden van weleer van FC Groningen met een opmars die niets en niemand ontziet over de amateurvelden van Stad en Ommeland. Onder leiding van teammanager en Mr. FC Groningen, Piet Fransen, en captain Ronald Steenge laten de oudgedienden zien het edele voetbalspel nog niet verleerd te zijn. Woensdag zal Harkstede 3 ondervinden dat Wally Waalderbos, Johan Tukker en Hugo geen genade zullen kennen en niet mee willen delen in de vreugde van het Dorpenfeest Harkstede Scharmer Woudbloem. Spoed u woensdag allen naar Sportpark Hamstede in Harkstede! De kraker zal om 20 uur beginnen.

 

Het vorige seizoen van Oud FC Groningen, dat duurde van eind mei 2009 tot eind juni 2009, betekende een ongekende zegetocht voor de kanjers van Piet Fransen. Verslagen hiervan zijn terug te lezen in onze sectie Oud FC Groningen en hebben zelfs de officiële clubsite van FC Groningen gehaald. In Appingedam, Beerta, Zeerijp en Stedum werden meer dan klinkende zeges behaald.

 

Deze dorpen zullen in de jaargang niet nogmaals ontmanteld worden. Nieuwe slachtoffers van de dadendrang van de slechts op papier oude knarren zijn gevonden. Het programma van de komende cyclus van Oud FC Groningen luidt als volgt:

 

woensdag 2 juni 2010 19.45 uur VV Harkstede
zaterdag 5 juni 2010 15.00 uur Sios Sauwerd
vrijdag 11 juni 2010 19.00 uur toernooi 7x7 Wildervank
zondag 8 augustus 2010 19.00 uur Vlagtwedde
zaterdag 14 augustus 2010 14.00 uur Valthermond

 

Teamcaptain en organisator Ronald Steenge heeft al zijn organisatorische vaardigheden weer uit de kast gehaald en dit heeft erin geresulteerd dat de volgende legendarische namen woensdagavond dood en verderf zullen zaaien in Harkstede:

 

Hugo Velame

Claus boekweg
Henk de Haan
Rene van der Duin
Joop Gall?
Maarten de Jong
Rinie Jurna
Jan Jaap Kooistra
Marco Koorman
Anne Mulder
Henk Oosterwold
Marcel Roode
Jan Slor
Ronald Steenge
Johan Tukker
Jan Veenhof
Richard Vennema
Walter Waalderbos

 

Velen van hen hebben ons onvergetelijke avonden en naderhand natte dromen bezorgd in 1983, toen met nietige clubjes als Atletico Madrid en Inter Milaan (klik hier resp. hier voor de beelden!!!) werd afgerekend.

 

 

Als klap op de vuurpijl heeft Ronald ons het volgende laten weten: Verder ben ik op dit moment nog bezig met een opmerkelijke transfer, zodra de onderhandelingen zijn afgerond zal ik je informeren.

 

Mocht er nu nog iemand twijfelen om morgen al dan niet naar Harkstede af te reizen: wij verwachten u morgenavond!

 

Nog even de details:

 

Woensdag 2 juni 2010: VV Harkstede 3 - Oud FC Groningen

 

vvHarkstede
Sportpark Hamstede
Hamweg 49-B
9617 AR  Harkstede
050-4041540

 

Harkstede 3 zal tegenover genoemd gelouterde Groninger gezelschap vermaarde strijders als Willem Bakker, Johan de Jong, André Kooistra, Theo Ruben, Stefan Arntz, Roy Dams, Ruud Drent, Jan Pieter Tepper, Arie van der Dijk, Gerad vd Broek, Rolf Spoor, Herman Messchendorp, Alex Otten, Ronald Schuiling, Nico Sikkes, keeper Erik Smit, Klaas Timmerman, Erik Wardenburg en René Wollerich de loopgraven betrekken, en alsof deze clash nog niet voldoende is: naderhand is de bar tot middernacht geopend en zullen DJ Arnoud en zijn crew u met toetende oren huiswaarts doen laten dreunen. Klik hier voor het programma!

 
Kortom: tot morgen in Harkstede!
 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.