Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

118 gasten online


Op 8 januari jl. schreven wij in dit artikel dat Manchester City en Arsenal Virgil van Dijk volgen en zelfs een bedrag van £ 10 miljoen (€ 12 miljoen) over zouden hebben om de pas 22-jarige verdediger uit zijn tot medio 2017 lopende contract te kopen.

 

Vandaag noemt Voetbal International in de papieren editie de belangstelling van beide clubs voor Van Dijk concreet. Geschreven wordt dat Manchester City Virgil van Dijk al twee maanden volgt, en dat intussen ook Arsenal hem op een lijst van potentiële versterkingen heeft geplaatst. VI: "Een overstap naar Engeland lijkt nabij. Beide clubs informeerden via tussenpersonen al naar de transfersom die moet worden opgehoest voor de verdediger uit Breda."

Bij een transferbedrag van € 12 miljoen kan FC Groningen 10% van het meerdere boven € 2,7 miljoen, zijnde € 930.000, tegemoet zien.

De grote vraag is natuurlijk wat Virgil van Dijk zelf wil, gesteld dat Celtic bereid is om de centrale verdediger te laten gaan. Van Dijk sluit een transfer zelfs in deze maand niet uit: "Het is een cliché, maar in de voetballerij is natuurlijk van alles mogelijk. Wel weet ik heel goed wat ik hier bij Celtic heb en dat bevalt me uitstekend."

Gerelateerd artikel:

08-01-2014 "Manchester City en Arsenal hebben £ 10 miljoen (€ 12 miljoen) over voor Virgil van Dijk"; FC Groningen bedong doorverkoopclausule

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.