Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

98 gasten online

Agil Etemadi gepresenteerd in Iran

Voor Agil Etemadi ging een droom in vervulling toen vorige week duidelijk werd dat hij bij het Iraanse Tractor Sazi Tabriz Football Club een contract van 1,5 jaar kon tekenen. Etemadi werd in 1987 in het Iraanse Teheran geboren maar speelde sinds zijn 18e in Nederland. Hij ziet ernaar uit om voor zijn nieuwe club uit Tabriz uit te komen. Hoewel hij de stad niet kent weet hij dat de mensen daar erg temperamentvol zijn, en het zal ongetwijfeld een happening zijn om thuiswedstrijden voor 60.000 à 70.000 heetgebakerde Iraniërs te spelen.

 

De liefde is geheel wederzijds, want zijn nieuwe club pakt vandaag op maar liefst vier pagina's uit om Agil Etemadi aan de supporters te presenteren. Kijk verder om een indruk te krijgen van hetgeen zich vandaag in Tabriz, waar de kalender vandaag aangeeft dat het 01-10-1390 is, afspeelde!

 

 

1 (Small)
2 (Small)
3 (Small)
4 (Small)
5 (Small)
6 (Small)
7 (Small)
8 (Small)
9
1/9 
start stop bwd fwd

 

Om liefhebbers van de oorspronkelijke, Perzische artikelen van dienst te zijn verwijzen we graag naar 1, 2, 3 en 4.

 

Yadegar-e-Emam Stadion (vroegere naam: Sahand Stadion) van Tractor Sazi FC

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.