Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

2008 gasten online

A.s. zaterdag officiële opening nieuwe Fan Corner Groningen voor publiek

Op vrijdag 16 augustus a.s. zal de nieuwe Fan Corner Groningen voor genodigden worden geopend. De symbolische openingshandeling op vrijdag zal worden verricht door Piet Fransen en Martin Koeman. Een dag later opent FC Groningen de Fan Corner Groningen officieel voor het publiek. De hele dag zijn er tussen 10.00 uur en 17.00 uur prijzen te winnen voor bezoekers, met twee hoofdprijzen: een seizoenkaart van FC Groningen voor het leven en een jaar lang gratis rijden in een Toyota Yaris, aangeboden door Noordlease.

 

De eerste vijfhonderd klanten die daadwerkelijk iets aanschaffen krijgen bovendien een FC Groningen-bal.

In de Fan Corner Groningen zijn alle supportersaangelegenheden van de club ondergebracht onder één dak. Supporters van FC Groningen kunnen er terecht voor zaken als tickets, merchandise en clubinformatie. De Fan Corner Groningen is gevestigd op de hoek van de nieuwbouw van het Alfa-college voor Euroborg aan de Boumaboulevard.

 

 

In het nieuwe onderkomen van FC Groningen is ook de nieuwe Fanshop ondergebracht. Een twee verdiepingen tellende winkel met een totale oppervlakte van circa vierhonderd vierkante meter. De Fan Corner Groningen is sinds een week in gebruik, maar zaterdag is de officiële opening voor het publiek. Tijdens de openingstijden tussen 10.00 uur en 17.00 uur zijn voor bezoekers elk kwartier prijzen te winnen en om 16.00 uur zullen er twee hoofdprijzen worden weggegeven.

 

 

Bezoekers die zaterdag in de Fan Corner een merchandise artikel, een losse kaart of een seizoenkaart kopen, krijgen een formulier, dat ingevuld kan worden. Het ingevulde deelnameformulier kan vervolgens in een bak worden gedeponeerd. Elk kwartier wordt er uit de bak een winnaar getrokken, die een kleine prijs ontvangt, zoals een sjaal, een FC Groningen-zwemtas, wedstrijdtickets of een bal. Elk heel uur worden er grotere prijzen weggeven zoals een gesigneerd voetbalshirt, een meet & greet met de favoriete speler van FC Groningen, een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd in Euroborg, wedstrijdbezoek in de directieskybox met Hans Nijland en een unieke FC-fiets, aangeboden door Halfords.

 

 

De trekking van de twee hoofdprijzen vormt het hoogtepunt van de dag. Om 16.00 uur zal een notaris twee trekkingen verrichten uit de bak met alle deelnameformulieren, waarbij bekend zal worden wie een seizoenkaart voor het leven wint en wie een jaar lang gratis mag rijden in een Toyota Yaris (exclusief brandstof). Dus hoe eerder op de dag de Fan Corner wordt bezocht, een aankoop wordt gedaan en het deelnameformulier wordt ingevuld, hoe groter de kans is op het winnen van maximaal één prijs. Alle deelnemende klanten dingen daarnaast mee naar één van de twee genoemde spetterende hoofdprijzen.

 

Een indruk van de nieuwe Fan Corner Groningen:
 

1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.