Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

236 gasten online

'Hans Nijland: "Financiële injectie voor FC Groningen; begroting substantieel en structureel flink omhoog" '

Stand van zaken maandag 23 april 2013:

We willen nog geen valse hoop wekken, maar als we Dick Heuvelman, oud-sportjournalist van het Dagblad van het Noorden, mogen geloven, dan maakt Hans Nijland binnenkort goed nieuws bekend op een hiervoor te beleggen persconferentie. Heuvelman, vandaag in De Derde Helft: "Hans Nijland onthulde hij dat de FC-toekomst er weer zonnig uit ziet. De magere jaren lopen ten einde. Nijland kondigde een financiële injectie aan, die de begroting zowel substantieel als structureel een forse boost zal geven. 'Ik ga er nu verder nog niets over zeggen, binnenkort gaan we dit fantastische nieuws via een persconferentie naar buiten brengen.' "

 

UPDATE woensdag 8 mei 2013: Hans Nijland: "FC Groningen brengt deze maand positief nieuws over financiële injectie naar buiten"

Hans Nijland heeft afgelopen zondag aan een aantal van de in het uitvak van VVV-Venlo aanwezige supporters van FC Groningen laten weten dat er deze maand duidelijkheid komt over de financiële injectie en vandaag in een e-mail gemeld dat de clubleiding deze maand met positief nieuws naar buiten zal treden.

Intussen wordt er wild gespeculeerd over de details rond de financiële injectie. Vele supporters zijn van mening dat de naam van de Euroborg 'verkocht zal worden'. Ook wordt de naam Essent op het shirt van FC Groningen wellicht vervangen door de naam van het moederbedrijf, RWE, zo zijn diverse supporters van mening.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.