Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

420 gasten online

Geruchten

 
Op 17 februari jl. berichtten we in dit artikel over de vermeende belangstelling van West Ham United, Swansea City en Palermo voor Albert Rusnák. Vandaag kunnen we in de Daily Mail lezen dat Manchester City de verrichtingen van de Slowaak nauwlettend in de gaten houdt, en zondag een delegatie naar De Kuip stuurt, zoals vele andere Europese clubs eveneens doen. Manchester City is de club die Rusnák in januari aan FC Groningen verkocht. Daily Mail schrijft dat clubs uit de Premier League vanaf komende zomer meer zelf opgeleide spelers onder contract moeten hebben, en Albert Rusnák zou onder dit criterium vallen.

 
Tussen alle bekerfinale-gerelateerde berichten hebben we zojuist kennis genomen van een melding van RTV Drenthe. Volgens de omroep is de overgang van de 20-jarige Jöel Amakodo van Achilles 1894 uit Assen naar FC Groningen bijna rond; hij zou naar alle waarschijnlijkheid begin mei een contract voor één seizoen bij de FC tekenen. Amakodo is een sterke verdediger die door zijn trainer, ex-FC Groningen-speler Theo ten Caat, ook geregeld als middenvelder wordt ingezet. De overgang kan pas na zondag zijn beslag krijgen. Amokodo: "Bij FC Groningen staat op dit moment natuurlijk alles in het teken van de bekerfinale van zondag, dus moet dit even wachten." Achilles 1894 is de huidige nummer negen van de Zondag Hoofdklasse C.

 
We zouden het bijna vergeten, maar Paco van Moorsel is nog altijd contractspeler van FC Groningen. De inmiddels 25-jarige Van Moorsel maakte medio 2012 een transfervrije overgang van FC Den Bosch naar FC Groningen, en speelde in zijn eerste seizoen tien wedstrijden voor de FC, waarvan zes keer als invaller. Hij werd vervolgens verhuurd aan SC Cambuur en laatstelijk aan N.E.C. Zijn aflopende contract met FC Groningen wordt niet verlengd; N.E.C. biedt hem geen verbintenis aan. Vandaag meldt Voetbal International in de papieren editie dat Paco van Moorsel in de belangstelling staat van Sparta Rotterdam.

 
Vandaag meldt Feyenoordpings, dat zich op een bericht van Varkenoord Watch beroept, dat FC Groningen belangstelling heeft voor de 19-jarige Oussama Idrissi, een aanvaller van Feyenoord A1. Idrissi kan op beide flanken uit de voeten en ook als centrumaanvaller spelen, en wordt als een groot talent beschouwd. Hij is één van de vier jeugdspelers van Feyenoord A1 die een éénjarig contract in Rotterdam kunnen tekenen. In die periode kunnen ze met A1 mee blijven trainen en wedstrijden spelen voor Jong Feyenoord. In dat ene jaar mogen ze bewijzen om aan te tonen dat ze in de toekomst van meerwaarde voor het eerste elftal van Feyenoord zijn.

 
Diverse bronnen rond Feyenoord, waaronder Varkenoord Watch, melden dat FC Groningen en N.E.C. geïnteresseerd zijn in Robbert de Vos, een 18-jarige middenvelder van Feyenoord A1. Aanvullend kunnen wij melden dat we vernomen hebben dat FC Groningen vanmiddag om 16 uur in de Euroborg een gesprek met Robbert zal voeren, waaruit we opmaken dat de Groningse belangstelling serieus is. De Vos is een hardwerkende allround middenvelder die bij voorkeur op tien speelt, maar ook in een verdedigender rol uit de voeten kan. Hij werd op 26 mei 1996 geboren en is afkomstig uit Spijkenisse. Sinds medio 2009 speelt hij in de jeugdopleiding van Feyenoord.