Livescore Eredivisie

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

TwitterFacebookFeed
 • images/stories/fotogalerij/Andrej Zygmantovitsj1.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Euroborg-02102012-3.jpg
 • images/stories/fotogalerij/GVAV-DWS.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark GVAV-ajax (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark2.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark3 (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/Petter Andersson.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Stenman bedankt (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/supporters juichen gro-vit0607a47.jpg
 • images/stories/fotogalerij/tim matavz doelpunt tegen vvv2.jpg
 • images/stories/fotogalerij/vuurwerk Oosterpark.jpg
 • images/stories/fotogalerij/wijgaanwinnenvandaag (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/DSC_0836.JPG
 • images/stories/fotogalerij/DSC_1030.JPG
 • images/stories/fotogalerij/Huddle2.JPG
 • images/stories/fotogalerij/luciano1.JPG
 • images/stories/fotogalerij/sparv 2.JPG
 • images/stories/fotogalerij/supporters Oosterpark Grunn-NAC 2004 (Small).JPG
Geruchten rondom de Trots van het Noorden
Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang
dinsdag 15 april 2014 13:59

Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang

Op maandag 7 april jl. berichtten wij in dit artikel over de mogelijke interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle in Maikel Kieftenbeld. De aanvoerder van FC Groningen wond er afgelopen vrijdag voor de camera's van FOX geen doekjes om: hij staat open voor andere clubs. Wellicht dat een vertrek van Maikel Kieftenbeld op korte termijn in een stroomversnelling komt.

 

Morgen reist René Eijkelkamp, samen met zijn broer Harold de zaakwaarnemer van Maikel Kieftenbeld, nl. af naar België om met een afvaardiging van Club Brugge te praten over een mogelijke overgang van de middenvelder, wiens contract in Groningen afloopt.

Lees meer...
 
"Scouts FC Groningen eergisteren aanwezig bij IFK Göteborg - Malmö FF; interesse voor Guillermo Molins?
woensdag 09 april 2014 22:03

"Scouts FC Groningen eergisteren aanwezig bij IFK Göteborg - Malmö FF; interesse voor Guillermo Molins?

Vandaag hebben we in de Zweedse pers twee interessante artikelen gelezen, die we los van elkaar kunnen zien, maar misschien ook dienen te combineren. Allereerst bericht FotbollDirekt , in een artikel dat o.a. door FotbollTransfers is overgenomen, dat scouts van niet met name genoemde Zwitserse en Nederlandse clubs op 7 april jl. op de tribune zaten bij de wedstrijd IFK Göteborg - Malmö FF.

 

De Zweedse competitie is twee wedstrijden onderweg, en Malmö is met zes uit twee de koploper, mede door de 3-0 zege die het tegen IFK boekte. Guillermo Molins, een oude bekende die op lijstjes van FC Groningen heeft gestaan, nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. Beide Zweedse sites melden dat de scouts voor Molins, die na een mislukt avontuur bij Anderlecht bij zijn oude club tot sterspeler is uitgegroeid, op de tribune zaten.

 

Op GP, een andere Zweedse sportsite, worden de namen van clubs genoemd die op de bewuste avond scouts naar Göteborg hadden gestuurd. Het gaat o.a. om ajax, AZ, Kaiserslautern, Köln, Everton, Heerenveen, FC Kopenhagen , Feyenoord en FC Groningen. Het is natuurlijk niet gezegd dat de Trots van het Noorden voor Guillermo Molins op de tribune van IFK zat, maar uitgesloten is het ook zeker niet.

Lees meer...
 
"Interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle voor Maikel Kieftenbeld"
maandag 07 april 2014 08:38

"Interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle voor Kieftenbeld"

FC Groningen is nog met drie spelers in gesprek betreffende verlenging van hun aflopende contract, te weten Henk Bos, Lorenzo Burnet en Maikel Kieftenbeld. De onderhandelingen met Maikel Kieftenbeld verlopen moeizaam, en vandaag brengt De Telegraaf Maikel Kieftenbeld in verband met een drietal andere clubs. Club Brugge zou de huidige aanvoerder van FC Groningen willen contracteren, en sc Heerenveen en PEC Zwolle zouden naar Kieftenbeld hebben geïnformeerd. Club Brugge had eind januari 2012 een miljoenenbedrag over voor Kieftenbeld; FC Groningen had de beoogde vervanger, Camilo Mayada, al op Zuid-Amerikaans vliegveld geposteerd. Tot een verkoop van Kieftenbeld kwam het toen echter niet.

Lees meer...
 
"Jurrie Koolhof, hoofd scouting van FC Groningen, in beeld voor functie van hoofdtrainer De Graafschap"
donderdag 06 maart 2014 10:33

 

"Jurrie Koolhof, hoofd scouting van FC Groningen, in beeld voor functie van hoofdtrainer De Graafschap"

Omroep Gelderland bericht dat Jurrie Koolhof, met ingang van dit seizoen hoofd scouting van FC Groningen, in beeld is bij het door roddel en achterklap geregeerde De Graafschap om de aldaar in februari opgestapte hoofdtrainer Jimmy Calderwood op te volgen. De omroep schrijft: "Woensdagavond liet Peter Hofstede van de Raad van Commissarissen van de Doetinchemse club tijdens een bijeenkomst met supporters weten dat oud-speler en voormalig hoofdtrainer Koolhof een kandidaat zou kunnen zijn. Hofstede wilde na afloop niet verder ingaan op de naam van Koolhof." Ook interim-trainer Jan Vreman zou een serieuze optie zijn om Calderwood op te volgen.

 

RTV Noord heeft inmiddels met Jurrie Koolhof gesproken, en schrijft: "De hoofdscout van FC Groningen heeft zelf nog niets gehoord van de club. Koolhof laat weten, dat hij eerst wil afwachten of De Graafschap hem gaat benaderen, voordat hij serieus over de baan na wil gaan denken."

Lees meer...
 
"FC Groningen volgt Gregor Breinburg van De Graafschap intensief"
woensdag 19 februari 2014 15:34

"FC Groningen volgt Gregor Breinburg van De Graafschap intensief"

Vandaag kunnen we in de papieren editie van Voetbal International lezen dat FC Groningen en Roda JC Gregor Breinburg van de De Graafschap al een aantal keren intensief hebben bekeken. Breinburg, een 22-jarige middenvelder die zowel centraal als aan de linkerkant kan spelen, heeft een aflopend contract en wenst zijn verbintenis bij de (citaat Freek Jansen van VI) 'slangenkuil vol list en bedrog' niet te verlengen. De 1,75m lange Breinburg kan derhalve gratis worden opgehaald in Doetinchem, al is het begrip 'gratis' slechts relatief, als we het niet onaanzienlijke tekengeld dat tegenwoordig gangbaar is in beschouwing nemen.

Lees meer...
 
"David Texeira in concrete belangstelling van FC Dallas (Major League Soccer, USA)"
dinsdag 18 februari 2014 23:26

"David Texeira in concrete belangstelling van FC Dallas (Major League Soccer, USA)"

Langzaam maar zeker beginnen we het de moeite waard te vinden om een stukje over de opborrelende geruchtenstroom rond David Texeira te schrijven. Het Amerikaanse FC Dallas, uitkomend in de Major League Soccer, zou de spits willen inlijven. Fernando Clavijo, Technical Director van de in 1995 opgerichte club en net als Texeira een Uruguayaan, was eergisteren in een Amsterdams hotel, zo meldde Clavijo zelf op Facebook.

 

Dit past bij de eerdere geluiden die we inzake de interesse van Dallas in Texeira hebben opgevangen, en bij het feit dat FC Dallas op zoek is naar een spits.

 

David Texeira laat desgevraagd weten dat een overgang 'mogelijk is', en dat hij hoopt dat de deal tot stand komt.

 

RTV Noord: "Amerikaanse club heeft zich opnieuw voor David Texeira gemeld; Hans Nijland: 'Er is beweging' "

We zaten goed met bovenstaand bericht. RTV Noord schrijft: "Een Amerikaanse profclub heeft zich opnieuw gemeld voor de aanvaller. In januari meldde zich een onbekende Amerikaanse profclub bij FC Groningen om David Texeira per direct over te nemen. Begin februari liet algemeen directeur Hans Nijland weten dat Groningen niets meer van deze club heeft gehoord. Na een paar weken van stilte is daar onlangs weer verandering in gekomen. Nijland laat dinsdagavond weten dat er weer beweging is in een eventueel vroegtijdig vertrek van Texeira uit Groningen."

 

UPDATE: FC Dallas neemt Colombiaanse aanvaller op huurbasis over van Dinamo Kiev - zien Amerikanen af van David Texeira?

FC Dallas heeft op donderdagavond 20 februari 2014 bekend gemaakt dat het Andrés Escobar, een 22-jarige Colombiaanse aanvaller van Dinamo Kiev, op huurbasis heeft aangetrokken. Dit hebben NBC Sports en Dan Hunt, Vice President van de Hunt Sports Group, eigenaar van o.a. FC Dallas, gemeld. Onduidelijk is of dit betekent dat de Amerikaanse club afziet van het aantrekken van David Texeira. (Andrés Escobar moet niet worden verward met zijn gelijknamige landgenoot, die in 1994 in zijn thuisland werd doodgeschoten, enkele dagen nadat hij tijdens het WK van dat jaar een eigen doelpunt had gescoord.)

 

Gisteren contracteerde FC Dallas ook al Hendry Thomas, een uit Honduras afkomstige middenvelder van Colorado.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 67