fcgonline man-of-the-match

fcgonline man-of-the-match tegen Vitesse (beker)

Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

605 gasten online

Geruchten

 
FC Groningen zou één van de clubs zijn die David Pollet, een 26-jarige spits van het KAA Gent, willen huren met optie tot koop. Dit schrijft het Belgische Het Laatste Nieuws vandaag in de papieren editie. Naast FC Groningen worden ook Zulte Waregem en vier Franse clubs genoemd, te weten Bastia, Dijon, Evian en Lorient. Pollet speelde onlangs in Oliva mee in de oefenwedstrijd tegen FC Groningen en scoorde toen het tweede doelpunt voor zijn club, dat de Trots van het Noorden met 2-0 versloeg. Zijn contract loopt nog tot medio 2018.

 


"David Pollet niet naar FC Groningen"

Inmiddels bericht de Belgische journalist Sven Claes dat David Pollet 'geen thema is in de Euroborg' en dus niet naar FC Groningen zal gaan.

 
Ook vandaag maakt de Chinese pers melding van het door Jiangsu 'in principe' afronden van de komst van Michael de Leeuw, die binnenkort naar Nanjing komt, als we sites als China News en Xinhuanet mogen geloven. De transfer van Michael de Leeuw zou los staan van het contracteren van de IJslandse spits spits Viðar Örn Kjartansson, over wie eveneens wordt gesproken, inclusief het vluchtnummer en tijdstip van arriveren van Kjartansson in Bejing.


 

"FC Groningen en Jiangsu akkoord over transfersom voor De Leeuw ad € 1,5 miljoen; bankgarantie ontbreekt"


Lees onderaan het artikel over de meest recente ontwikkelingen.

Interview RTV Noord met Michael de Leeuw
Interview FOX Sports met Michael de Leeuw

 
Volgens 433.moi.is zal de 1,81m lange IJslandse aanvaller Árni Vilhjálmsson de komende drie dagen op proef meetrainen met FC Groningen, en zondag in de Euroborg aanwezig zijn bij de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht. Árni Vilhjálmsson werd op 9 mei 1994 geboren en is IJslands international van het Onder 21-team. Hij speelt als centrumspits bij Breidablik Kopavogur, dat afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Úrvalsdeild, de hoogste divisie in IJsland waaraan 22 clubs meedoen.

 
Stand van zaken woensdag 21 januari 2015:
Op zondag 18 januari jl. schreven wij in dit artikel dat Mike van Duinen van ADO Den Haag in het geruchtencircuit in verband werd gebracht met FC Groningen als beoogd opvolger van Michael de Leeuw. Vandaag meldt De Telegraaf dat FC Groningen deze maand daadwerkelijk aan de selectie wil(de) toevoegen. De Hagenezen lijken zich echter als net zo onbetrouwbaar als de Chinese overnamepartij te ontpoppen, want in tegenstelling tot eerder met Van Duinen gemaakte afspraken mag de aanvaller de club niet verlaten. Mike van Duinen is not amused.

VI.nl schrijft dat FC Groningen, dat naar Mike van Duinen had geïnformeerd en had voorgesteld om rond de tafel te gaan zitten, voorlopig is afgehaakt door de starre houding van ADO. Freek Jansen van VI zegt hier dat FC Groningen naar verluidt iets minder dan € 1 miljoen voor Van Duinen over heeft, en dat ADO meer geld wil ontvangen.

 

"Eerste bod op Mike van Duinen ad € 800.000 afgewezen; FC Groningen onderneemt deze week waarschijnlijk nieuwe poging"

Voetbal International schrijft op woensdag 28 januari 2015 in de papieren editie dat FC Groningen nog altijd concreet in de markt is voor Mike van Duinen, die open zou staan voor een vertrek. Het blad schrijft: "De noorderlingen deden vorige week een bod van € 800.000, maar dat werd door ADO direct van de hand gewezen. De kans is groot dat de club deze week opnieuw een poging onderneemt." In hetzelfde blad laat Michael de Leeuw weten ervan uit te gaan dat hij de rest van het seizoen in Groningen voetbalt. De transfer window duurt nog een paar dagen!

 
Stand van zaken dinsdag 20 januari 2015:
Het verlengen van het aflopende contract van Dick Lukkien, eerste assistent van hoofdtrainer Erwin van de Looi bij FC Groningen, lijkt nog geen gelopen koers. Het Dagblad van het Noorden meldt vanavond dat de clubleiding van FC Emmen in Lukkien de gewenste opvolger van Joop Gall als hoofdtrainer van de Drenten ziet; een eerste gesprek met Lukkien zou reeds zijn gevoerd.

 


"FC Groningen biedt Dick Lukkien meerjarig contract aan" - geldt dit ook voor Erwin van de Looi?

Lees onderaan het artikel meer over de ontwikkelingen rond de mogelijke voortzetting van de loopbaan van Dick Lukkien en de overige leden van de technische staf.