Livescore Eredivisie

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

TwitterFacebookFeed
 • images/stories/fotogalerij/Andrej Zygmantovitsj1.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Euroborg-02102012-3.jpg
 • images/stories/fotogalerij/GVAV-DWS.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark GVAV-ajax (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark2.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Oosterpark3 (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/Petter Andersson.jpg
 • images/stories/fotogalerij/Stenman bedankt (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/supporters juichen gro-vit0607a47.jpg
 • images/stories/fotogalerij/tim matavz doelpunt tegen vvv2.jpg
 • images/stories/fotogalerij/vuurwerk Oosterpark.jpg
 • images/stories/fotogalerij/wijgaanwinnenvandaag (Small).jpg
 • images/stories/fotogalerij/DSC_0836.JPG
 • images/stories/fotogalerij/DSC_1030.JPG
 • images/stories/fotogalerij/Huddle2.JPG
 • images/stories/fotogalerij/luciano1.JPG
 • images/stories/fotogalerij/sparv 2.JPG
 • images/stories/fotogalerij/supporters Oosterpark Grunn-NAC 2004 (Small).JPG
Geruchten rondom de Trots van het Noorden
"FC Groningen geïnteresseerd in Martijn van der Laan"
donderdag 17 april 2014 10:43

"FC Groningen geïnteresseerd in Martijn van der Laan"

Stand van zaken donderdag 17 april 2014:

Op zowel het Cambuur Forum als het FCG Forum wordt momenteel gespeculeerd over de vermeende interesse van FC Groningen in Martijn van der Laan, centrale verdediger van SC Cambuur. Aangezien wij dit gerucht enkele weken ook al langs het trainingsveld van FC Groningen hadden gehoord, vinden we het bericht nu het vermelden waard, zeker nu we ook van een andere bron vernomen hebben dat Martijn van der Laan op een lijstje van de Trots van het Noorden prijkt.

 

SC Cambuur laat Martijn van der Laan niet zomaar naar FC Groningen gaan

Op woensdag 23 april 2014 komt Cambuur-trainer Henk de Jong in de papieren versie van Voetbal International aan het woord over de interesse van FC Groningen in Martijn van der Laan, die ook door VI wordt bevestigd. Volgens het blad is Van der Laan een serieuze optie om de defensie van FC Groningen komend seizoen te versterken, en dit zal zeker niet anders zijn mocht de knieblessure die Nick Bakker gisteren opliep ernstig blijken te zijn. Trainer Henk de Jong: "Martijn is een steunpilaar in ons elftal. Als het aan mij ligt, wordt zijn contract opengebroken en speelt hij nog jaren met Cambuur in de Eredivisie. Een voetballende verdediger én een publiekslieveling. Daar zijn er maar weinig van."

 

VI schrijft dat Gerald van den Belt, algemeen directeur van Cambuur, eerder al liet weten dat Cambuur komende zomer in principe geen spelers hoeft te verkopen. 'Bij een vertrek van Van der Laan zullen de Groningers dan ook aardig moeten betalen', aldus VI.

 

Martijn van der Laan heeft in Leeuwarden nog een contract tot medio 2015. Ook bij Cambuur zal het bekend zijn dat het niet bevorderlijk is voor de onderhandelingspositie om op voorhand aan te geven dat een speler, voor wie belangstelling, is voor een appel en een ei mag vertrekken. We zullen zien wat de komende transfer window brengt!

Lees meer...
 
Sjoerd Overgoor: "Nieuwsgierig hoe het bij club als FC Groningen zou zijn"
woensdag 16 april 2014 12:09

Sjoerd Overgoor, middenvelder Go Ahead Eagles: "Heel nieuwsgierig hoe het bij een club als FC Groningen zou zijn"

We weten niet in hoeverre de liefde wederzijds is, maar Sjoerd Overgoor, de 25-jarige middenvelder van Go Ahead Eagles, laat vandaag in Voetbal International weten "heel nieuwsgierig te zijn hoe het bij een club als FC Groningen zou zijn. Ik heb de overtuiging dat ik het niveau aankan." Naast FC Groningen noemt hij ook sc Heerenveen; aan het historisch besef van de op 6 september 1988 in Enschede geboren knaap moet dus nog even gesleuteld worden.

 

Overgoor speelde tot nu toe alle 32 Eredivisiewedstrijden van de Eagles, en scoorde daarin niet. Zijn contract in Deventer loopt nog tot medio 2015. Of we hem moeten zien als vervanger van Maikel Kieftenbeld, die een vertrek bij FC Groningen zeker niet uitsluit (zie artikel hieronder), zal de komende maanden wellicht blijken.

Lees meer...
 
Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang
dinsdag 15 april 2014 13:59

Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang

Op maandag 7 april jl. berichtten wij in dit artikel over de mogelijke interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle in Maikel Kieftenbeld. De aanvoerder van FC Groningen wond er afgelopen vrijdag voor de camera's van FOX geen doekjes om: hij staat open voor andere clubs. Wellicht dat een vertrek van Maikel Kieftenbeld op korte termijn in een stroomversnelling komt.

 

Morgen reist René Eijkelkamp, samen met zijn broer Harold de zaakwaarnemer van Maikel Kieftenbeld, nl. af naar België om met een afvaardiging van Club Brugge te praten over een mogelijke overgang van de middenvelder, wiens contract in Groningen afloopt.

 

Maikel Kieftenbeld: "Ik wacht nog altijd op een berichtje van FC Groningen, maar ik kan niet eeuwig blijven wachten"

Maikel Kieftenbeld komt op woensdag 16 april 2014 in de papieren editie van Voetbal International aan het woord. Hij gaat onder meer in op de namen van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle, met wie hij in verband wordt gebracht:

 

"Die namen heb ik ook gehoord. Dan zal er wel in een kern van waarheid in zitten toch? Ik heb een aflopend contract, ben aanvoerder en het gaat goed met FC Groningen. Dat spreekt wel in mijn voordeel."

 

Of er een kans is dat hij bij FC Groningen blijft: "Uiteraard. Groningen is een mooie club, ik hoef niet zomaar weg. In een eerder stadium kwamen de club en ik niet tot overeenstemming. Toen is afgesproken dat we later de gesprekken weer zouden oppakken. En om eerlijk te zijn: ik heb niks meer gehoord. Het is inmiddels half april en ik wacht nog altijd op een berichtje van de club. Dat had ik niet verwacht. Ook voor mij geldt dat ik niet eeuwig kan blijven wachten."

 

Over zijn toekomst: "Ik sta overal voor open. Het is duidelijk dat ik geen stap terug wil doen. Ik ben reëel, ik heb niet de illusie dat een absolute topclub zich zal melden. Maar er is meer. Ik ben 23, transfervrij en heb flink wat ervaring in de Eredivisie. Het buitenland? Waarom niet? Laat dat avontuur maar komen! Ik moet komende zomer een zorgvuldige afweging maken. Het kan een hete zomer worden."

Lees meer...
 
"Scouts FC Groningen eergisteren aanwezig bij IFK Göteborg - Malmö FF; interesse voor Guillermo Molins?
woensdag 09 april 2014 22:03

"Scouts FC Groningen eergisteren aanwezig bij IFK Göteborg - Malmö FF; interesse voor Guillermo Molins?

Vandaag hebben we in de Zweedse pers twee interessante artikelen gelezen, die we los van elkaar kunnen zien, maar misschien ook dienen te combineren. Allereerst bericht FotbollDirekt , in een artikel dat o.a. door FotbollTransfers is overgenomen, dat scouts van niet met name genoemde Zwitserse en Nederlandse clubs op 7 april jl. op de tribune zaten bij de wedstrijd IFK Göteborg - Malmö FF.

 

De Zweedse competitie is twee wedstrijden onderweg, en Malmö is met zes uit twee de koploper, mede door de 3-0 zege die het tegen IFK boekte. Guillermo Molins, een oude bekende die op lijstjes van FC Groningen heeft gestaan, nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. Beide Zweedse sites melden dat de scouts voor Molins, die na een mislukt avontuur bij Anderlecht bij zijn oude club tot sterspeler is uitgegroeid, op de tribune zaten.

 

Op GP, een andere Zweedse sportsite, worden de namen van clubs genoemd die op de bewuste avond scouts naar Göteborg hadden gestuurd. Het gaat o.a. om ajax, AZ, Kaiserslautern, Köln, Everton, Heerenveen, FC Kopenhagen , Feyenoord en FC Groningen. Het is natuurlijk niet gezegd dat de Trots van het Noorden voor Guillermo Molins op de tribune van IFK zat, maar uitgesloten is het ook zeker niet.

Lees meer...
 
"Interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle voor Maikel Kieftenbeld"
maandag 07 april 2014 08:38

"Interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle voor Kieftenbeld"

FC Groningen is nog met drie spelers in gesprek betreffende verlenging van hun aflopende contract, te weten Henk Bos, Lorenzo Burnet en Maikel Kieftenbeld. De onderhandelingen met Maikel Kieftenbeld verlopen moeizaam, en vandaag brengt De Telegraaf Maikel Kieftenbeld in verband met een drietal andere clubs. Club Brugge zou de huidige aanvoerder van FC Groningen willen contracteren, en sc Heerenveen en PEC Zwolle zouden naar Kieftenbeld hebben geïnformeerd. Club Brugge had eind januari 2012 een miljoenenbedrag over voor Kieftenbeld; FC Groningen had de beoogde vervanger, Camilo Mayada, al op Zuid-Amerikaans vliegveld geposteerd. Tot een verkoop van Kieftenbeld kwam het toen echter niet.

Lees meer...
 
"Jurrie Koolhof, hoofd scouting van FC Groningen, in beeld voor functie van hoofdtrainer De Graafschap"
donderdag 06 maart 2014 10:33

 

"Jurrie Koolhof, hoofd scouting van FC Groningen, in beeld voor functie van hoofdtrainer De Graafschap"

Omroep Gelderland bericht dat Jurrie Koolhof, met ingang van dit seizoen hoofd scouting van FC Groningen, in beeld is bij het door roddel en achterklap geregeerde De Graafschap om de aldaar in februari opgestapte hoofdtrainer Jimmy Calderwood op te volgen. De omroep schrijft: "Woensdagavond liet Peter Hofstede van de Raad van Commissarissen van de Doetinchemse club tijdens een bijeenkomst met supporters weten dat oud-speler en voormalig hoofdtrainer Koolhof een kandidaat zou kunnen zijn. Hofstede wilde na afloop niet verder ingaan op de naam van Koolhof." Ook interim-trainer Jan Vreman zou een serieuze optie zijn om Calderwood op te volgen.

 

RTV Noord heeft inmiddels met Jurrie Koolhof gesproken, en schrijft: "De hoofdscout van FC Groningen heeft zelf nog niets gehoord van de club. Koolhof laat weten, dat hij eerst wil afwachten of De Graafschap hem gaat benaderen, voordat hij serieus over de baan na wil gaan denken."

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 67