Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

396 gasten online

Geruchten

 
De transfer window is nog maar twee weken achter de rug of de eerste geruchten sijpelen alweer binnen. Volgens de Britse Daily Mail zou Albert Rusnák in de belangstelling staan van West Ham United en Swansea City , de huidige nummers acht en negen van de Premier Lague, en tevens van het Italiaanse Palermo, dat op dit moment als achtste in de Serie A is geklasseerd. Deze clubs zijn niet de enigen die Rusnák op de radar zouden hebben: zij maken deel uit van een 'clutch of top-flight sides.' Hoe lang zullen we in Groningen nog van de jonge Slowaak kunnen genieten?

 
Met het naderen van 1 april, de jaarlijkse bijltjesdag in het betaalde voetbal, wordt het weer spannend rond de spelers met aflopende contracten en de spelers die op amateurbasis spelen. De eerste speler die de Trots van het Noorden gaat verlaten lijkt zich nu al aan te dienen. Theo Sikkema van RTV Noord bericht dat Wieger Sietsma, doelman van Jong FC Groningen en een echte 'penaltykiller, komend seizoen het met pompeblêden besmeurde shirt van Heerenveen zal dragen. Sietsma zou reeds medisch zijn gekeurd en bij de Friese dorpelingen een driejarig contract tekenen, met een optie voor nog eens twee jaar.

 

FC Groningen zegt vertrek Wieger Sietsma naar sc Heerenveen te betreuren

Lees onderaan het artikel hoe FC Groningen op het vertrek van Wieger Sietsma heeft gereageerd.

 
Op zondag 25 januari jl. schreven wij in dit artikel dat FC Groningen volgens het Dagblad van het Noorden aan assistent-trainer Dick Lukkien een meerjarige contractverlenging heeft aangeboden. Vandaag bericht RTV Noord dat Dick Lukkien op een aanbieding voor een driejarig contract zal ingaan, en dus niet de nieuwe hoofdtrainer van FC Emmen zal worden. Lukkien tegenover RTV Noord: "Ik heb absoluut het gevoel dat ik nog niet klaar ben bij de FC. Groningen is een mooie club en daar wil ik me graag verder ontwikkelen.

 

Hans Nijland bevestigt contractverlenging Dick Lukkien
 

Op Twitter heeft Hans Nijland op zondagavond 15 februari 2015 bericht dat Dick Lukkien zijn contract met FC Groningen met drie seizoenen heeft verlengd. De algemeen directeur schrijft: "Assistent-trainer Dick Lukkien heeft zijn contract bij FC Groningen met drie jaar verlengd en daar zijn we blij mee. Hij past bij de club."

 
Op zondag 1 februari jl., één dag vóór het sluiten van de transfer window, werd bekend dat Tjaronn Chery op de schaduwlijst stond van Feyenoord, mocht Tonny Vilhena de volgende dag alsnog naar Southampton vertrekken. Vilhena bleef echter bij Feyenoord, en Tjaronn Chery bleef bij FC Groningen. Vandaag schrijft het Algemeen Dagblad niet geheel verrassend dat Tjaronn Chery op de nominatie staat om komende zomer naar Feyenoord te verhuizen.

 
Volgens Raymond Willemsen, sportjournalist van De Gelderlander, heeft De Graafschap zich gemeld voor Dino Islamovic. Willemsen voegt eraan toen dat de pogingen van de huidige nummer zeven van de Jupiler League waarschijnlijk op niets zullen uitlopen, waaruit we kunnen opmaken dat FC Groningen niet genegen is om Islamovic, momenteel de steun en toeverlaat van Simon Tibbling, te laten gaan.