Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

338 gasten online

Geruchten

 
Op 20 maart jl. schreven wij in dit artikel dat FC Groningen de vraagprijs voor Género Zeefuik volgens de Britse pers op £ 300.000 (omgerekend ruim € 400.000) gesteld heeft om het tot medio 2016 lopende contract van de verhuurde spits af te kunnen kopen. Vandaag citeert The Scotsman Hearts-trainer Robbie Neilson, waaruit we kunnen opmaken dat het onderhandelingsspel op de wagen is.

Heart of Midlothian vierde zaterdag het kampioenschapsfeest in de Schotse Championship na de 2-0 thuiszege tegen Queen of the South. Bekijk hier de beelden van het feest!

 
Hans Nijland was afgelopen weekeinde in Schotland om Género Zeefuik aan het werk te zien, en om aansluitend met de baas van Heart of Midlothian te praten over de mogelijkheden om Zeefuik komend seizoen opnieuw in het shirt van de huidige koploper in de Schotse Championship te krijgen.

 
Volgens het Deense Ekstra Bladet zat FC Groningen gisteren op de tribune van het Deense Randers FC om Mads Fenger, een 24-jarige, 1,85m lange centrale verdediger, te bekijken. Naast de Groningse delegatie was er ook een afvaardiging van het Franse Nice aanwezig, aldus de Deense sportsite. Fenger werd op 10 september 1990 geboren, heeft voor Denemarken U21 gespeeld en heeft bij Randers FC nog een contract tot 31 december 2016.

 
De transfer window is nog maar twee weken achter de rug of de eerste geruchten sijpelen alweer binnen. Volgens de Britse Daily Mail zou Albert Rusnák in de belangstelling staan van West Ham United en Swansea City , de huidige nummers acht en negen van de Premier Lague, en tevens van het Italiaanse Palermo, dat op dit moment als achtste in de Serie A is geklasseerd. Deze clubs zijn niet de enigen die Rusnák op de radar zouden hebben: zij maken deel uit van een 'clutch of top-flight sides.' Hoe lang zullen we in Groningen nog van de jonge Slowaak kunnen genieten?

 
Met het naderen van 1 april, de jaarlijkse bijltjesdag in het betaalde voetbal, wordt het weer spannend rond de spelers met aflopende contracten en de spelers die op amateurbasis spelen. De eerste speler die de Trots van het Noorden gaat verlaten lijkt zich nu al aan te dienen. Theo Sikkema van RTV Noord bericht dat Wieger Sietsma, doelman van Jong FC Groningen en een echte 'penaltykiller, komend seizoen het met pompeblêden besmeurde shirt van Heerenveen zal dragen. Sietsma zou reeds medisch zijn gekeurd en bij de Friese dorpelingen een driejarig contract tekenen, met een optie voor nog eens twee jaar.

 

FC Groningen zegt vertrek Wieger Sietsma naar sc Heerenveen te betreuren

Lees onderaan het artikel hoe FC Groningen op het vertrek van Wieger Sietsma heeft gereageerd.