Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

287 gasten online

Geruchten

 
Helemaal zeker is de opzienbarende deal nog niet, maar als ook de laatste plooien gladgestreken worden zal Richairo Zivkovic komend seizoen op huurbasis in de Euroborg te bewonderen zijn. Het gerucht circuleerde al enige tijd, maar vanavond is ons ter ore gekomen dat de tijdelijke deal voor een groot gedeelte rond is. Zivkovic, die a.s. zaterdag om 14:30 uur in Foxhol de aftrap zal verrichten voor de oefenwedstrijd tussen FVV en FC Groningen, speelde tussen 2012 en 2014 veertig officiële duels voor FC Groningen, waarin hij elf maal scoorde.

Ook VI.nl maakt inmiddels melding van de gesprekken tussen FC Groningen en ajax over de verhuur van Richairo Zivkovic.

 

Marc Overmars: "Wij zijn in gesprek over verhuur van Richairo Zivkovic aan FC Groningen"

Lees onderaan het artikel meer over de laatste stand van zaken.

 
Het moge duidelijk zijn dat de halfjaarlijkse transfergeruchtenstroom alweer vroeg is losgebarsten. Vandaag meldt het Zweedse Expressen dat FC Groningen vanavond op de tribune van het stadion van IFK Norrköping zat om Christoffer Nyman, de 22-jarige aanvaller van de thuisclub, in de competitiewedstrijd tegen Hammarby aan het werk te zien. Nyman startte in de basis, maar viel al na 21 minuten uit, toen hij de bal bij een vrije schop hard tegen zijn hoofd kreeg. Norrköping, de club van de aan het einde van het vorige seizoen gestopte Mathias Florén, won de wedstrijd wel, met 1-0, en staat na negen speelrondes op een vijfde plaats in de hoogste Zweedse divisie.

 
Op 23 april jl. berichtten wij in dit artikel over de concrete belangstelling van FC Groningen voor Robbert de Vos van Feyenoord A1. Vandaag meldt Feyenoordpings dat de middenvelder, die volgende week 19 jaar wordt, definitief niet ingaat op de aanbieding van de Rotterdammers en, in navolging van zijn ploeggenoot Oussama Idrissi, voor FC Groningen kiest. De Vos zal bij FC Groningen een éénjarig contract tekenen, met een optie voor nog een jaar, aldus Feyenoordpings. Beiden zullen voor Jong FC Groningen uitkomen.

 
Volgens het Zweedse Aftonbladet zat een delegatie van FC Groningen gisteravond op de tribune van Örjans Vall, het stadion van Halmstads BK, om Nyasha Mushekwi te bekijken. Mushekwi is een 27-jarige aanvaller die sinds een paar maanden voor de bezoekende club, Simon Tibblings vorige club Djurgården, speelt. De 1,88m lange spits werd geboren op 21 augustus 1987 in Harare, Zimbabwe, en staat onder contract van het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns, dat hem eerst aan het Belgische KV Oostende en nu aan Djurgården verhuurt. Bij DIF is hij een veelscorende 'attractie.' Zijn contract loopt nog maar tot medio 2015.

 
Hij heeft nog een contract tot medio 2016 met een eenzijdig door de club te lichten optie tot medio 2017, maar van FC Groningen mag Dino Islamovic uitzien naar een andere club. Dit meldt het Dagblad van het Noorden, dat technisch manager Peter Jeltema als volgt citeert: "Wij zullen hem geen strobreed in de weg leggen als hij naar een andere club kan." FC Groningen neemt afscheid van Arjen Hagenauw; komend seizoen zullen Nick Bakker, Henk Bos en doelman Stefan van der Lei deel uitmaken van Jong FC Groningen, aldus de krant.