Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

58 gasten online

Hyun Jun Suk voor vier wedstrijden geschorst

Hyun Jun Suk is door de KNVB voor vier wedstrijden geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij afgelopen maandag in het duel van Jong FC Groningen tegen Jong Vitesse/AGOVV van scheidrechter Bax ontving toen hij wat onhandig doorging op Vitesse-goalie Piet Velthuizen. De schorsing bedroeg drie wedstrijden, maar Suk nam nog een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd mee uit Amsterdam en deze is omgezet in een extra wedstrijd schorsing. Wij waren bij de wedstrijd van Jong FC Groningen aanwezig en vinden dit een zware straf: zó zwaar was de overtreding niet. Suk is in de periode dat hij voor Jong FC Groningen is geschorst ook niet inzetbaar voor het eerste elftal, dat in deze periode zelfs vijf wedstrijden speelt.

 

B-kerntrainer Dick Lukkien heeft becijferd dat hij op maandag 17 oktober a.s pas weer een beroep op Suk kan doen. De Zuid-Koreaan ligt er door dit akkefietje dus 1,5 maand uit.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.