Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

Petter Andersson, Luciano en Nicklas Pedersen terug op het trainingsveld

Even een korte update vanuit de leegstromende ziekenboeg. Petter Andersson, die de training zondag nog met knieklachten vervroegd en met pijn moest verlaten, kon vandaag gelukkig weer voluit gaan op het TCN trainingsveld, en hier zijn we erg blij mee. Luciano, die de gehele afgelopen week niet kon trainen, is back-in-business en werd apart door Ruud Hesp getraind, terwijl ook Brian van Loo en Leonard Nienhuis aanwezig waren. Het zal erom spannen of Luciano donderdag tegen ADO zal kunnen keepen. Ook Nicklas Pedersen is terug na een kort verblijf in Denemarken waar hij aan zijn voetblessure is behandeld. Ook hij trainde apart, maar zal er dus aan zitten te komen.

 

De groep was in tweeën gesplitst, wat overigens niet duidde op een verdeling in basis en niet-basis. Zo konden we op links het koppeltje Andersson-Tadic aan het werk zien en op rechts Kunst-Van de Laak. Leandro Bacuna en Tim Matavz stonden enthousiast op Van Loo en Nienhuis af te werken.

 

Wellicht meer trainingsinfo's morgen! Vandaag waren we primair in de stand van zaken rond de geblesseerden geïnteresseerd; morgen hopen we natuurlijk te kunnen zien of we ADO anders dan onlangs in de competitie gaan aanpakken.

 

Reageren? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.