Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

100 gasten online

"Virgil van Dijk wordt bij Everton gezien als vervanger van John Heitinga"

Wat gaan we de rest van deze maand nog beleven? VI.nl en de papieren versie van Voetbal International schrijven dat Virgil van Dijk mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen heeft gespeeld: "De sterke centrale verdediger wordt bij Everton genoemd, waar hij de weinig spelende John Heitinga moet gaan vervangen. De international van Oranje is niet altijd zeker van een basisplaats bij The Toffees en dreigt mede daarom te vertrekken uit Liverpool. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen liet eerder weten aan VI Radio dat een transfer in de winter niet is uitgesloten."

 

Virgil van Dijk op de hoogte van interesse van Everton

Virgil van Dijk, die volgens VI door diverse binnen- en buitenlandse clubs wordt gevolgd, is op de hoogte van de interesse uit Engeland: "Ik weet dat bepaalde clubs mij volgen en Everton is daar één van. Ik hoor en lees natuurlijk het nodige. Na het trainingskamp heb ik een etentje met mijn zaakwaarnemer Henk-Maarten Chin. Hij moet me maar bijpraten hoe één en ander ervoor staat. Of ik deze winter al vertrek? Dat vind ik een moeilijke vraag. daar heb ik nog niet lang genoeg over nagedacht. Er ligt nog geen concrete aanbieding en dus heb ik mezelf die vraag nog niet hoeven stellen. Ik vind de interesse leuk, maar het moet een weloverwogen beslissing zijn. De volgende stap is belangrijk voor mijn verdere carrière."

 

Henk Veldmate: "FC Groningen trekt deze winter in principe geen spelers aan"

VI schrijft vandaag dat Henk Veldmate benadrukt dat FC Groningen deze winter in principe geen spelers aantrekt. De woorden 'in principe' konden wel eens zijn toegevoegd voor het geval een speler als Virgil van Dijk onverhoopt toch vertrekt.


"Everton denkt Virgil van Dijk voor £ 1,3 miljoen (€ 1,58 miljoen) te kunnen kopen"

Op donderdag 10 januari 2013 gaat Liverpool Echo nader in op de interesse van Everton in Virgil van Dijk. Everton zou £ 1,3 miljoen (€ 1,58 miljoen) over hebben voor Van Dijk, die daarmee beduidend goedkoper zou zijn dan Vegard Forren van het Noorse Molde, die in het verleden ook met FC Groningen in verband werd gebracht en eveneens op het lijstje van Everton prijkt. Forren zou £ 4 miljoen (€ 4,87 miljoen) moeten kosten.

Hans Nijland: "Ik ga er niet vanuit dat Virgil vertrekt" 

De reactie van Hans Nijland is weinig verrassend. Hij zegt te denken dat de centrale verdediger van FC Groningen ook na 31 januari a.s. bij de FC onder contract staat: "Ik ga er niet vanuit dat Virgil deze winter vertrekt. Er heeft zich nog geen officieel gemeld en dus hebben we ook niet de behoefte om er lang bij stil te staan. Het mag duidelijk zijn dat er ons veel aan gelegen is Virgil deze winter gewoon in Groningen te houden. Hij is een steunpilaar."

 

Scouts van The Toffees zaten in december meerdere malen voor de verdediger op de tribune en keerden met goede rapporten terug naar Engeland.

 

Virgil van Dijk zegt overigens dat hij niet wist dat ze tegen ajax opnieuw op de tribune zaten.

 

Everton Football Club werd in 1878 (!) als St Domingo's F.C. opgericht. Na 21 wedstrijden staat het op een keurige vierde plaats in de Premier League.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.